Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Chrisu Brownu zbog napada na Rihannu ugrožena karijera

10.02.2009.
u 12:07

Dan nakon što je uhićen zbog napada na svoju djevojku Rihannu, Chris Brown otkazao je nastup na proslavi NBA All-Starsa, potvrdio je glasnogovornik NBA-a za Usmagazine.com. Brownu je leđa okrenula i tvrtka Wrigley koja je povukla svoje promidžbene poruke u kojima se pojavljuje pjevač očito agresivne naravi.

19-godišnji Chris sljedeće je nedjelje trebao sudjelovati na događanjima koje organizira košarkaško udruženje u Phoenixu, a dva dana prije trebao je biti i jedna od zvijezda koje će igrati na utakmici.

Brown se u nedjelju navečer predao losanđeleskoj policiji zbog navodnog napada na ženu za koju se kasnije ustanovilo da je Rihanna. Par je zbog incidenta propustio dodjelu Grammyja na kojoj su oboje trebali nastupiti.

- Zabrinuti smo zbog ozbiljnih optužaba protiv Chrisa Browna. Mislimo da bi mu se trebao omogućiti isti postupak kao i svakome drugom građaninu. Međutim, donijeli smo odluku da povučemo aktualne promidžbene poruke u kojima se pojavljuje dok se slučaj ne riješi – rekao je glasnogovornik Wrigleyja.

(K.B.)

Želite prijaviti greške?