Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRINOVA Mali Niko je najljepši dar

Branka Krstulović izišla iz privatnog rodilišta s drugim sinom

19.12.2008.
u 17:53

Bivša misica Branka Krstulović ponosno se je danas išetala iz zagrebačke privatne poliklinike Podobnik s drugim sinčićem, kojeg je carskim rezom rodila u subotu. Malenog Niku pred poliklinikom je dočekao sretni tata Hrvoje Krstulović, koji je svoju suprugu razveselio raskošnim buketom s petnaest narančastih ruža. Njihov trogodišnji sin Ante, kojeg je pred poliklinikom za ruku držala baka, s nestrpljenjem je čekao da mu mama pokaže brata.

– Za Božić mi više ništa ne treba. Jedino što svima želim je zdravlje – sretno je izjavila Branka po izlasku iz bolnice, nježno pogledavajući svoje mališane i dodavši kako ne zna kome maleni Niko više sliči, njoj ili suprugu. Za porod u privatnoj poliklinici Podobnik Branka se odlučila jer ima potpuno povjerenje u doktora Podobnika, a i ovakvo rodilište budućim majkama pruža potpunu udobnost i privatnost.

Taj luksuz koji uključuje apartman opremljen internetom i plazma televizorima stoji oko 20 tisuća kuna. Klubu poznatih mama koje su se odlučile na porod u ovom privatnom rodilištu pridružila se i snaha Zdravka Mamića, voditeljica Monika Kravić koja je svoga prvog sina Josipa rodila samo dva dana prije bivše misice.

Želite prijaviti greške?