Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Znate li tko je najuspješniji poduzetnik u vašoj županiji?

HGK
17.10.2019.
u 09:49

Pretražujte sektore, tvrtke, ali i njihove vlasnike i posve besplatno saznajte sve važne poslovne informacije, od prihoda i likvidnosti do vremena plaćanja dobavljača

Započinjete poslovnu suradnju s nekom tvrtkom i zanima vas koliko stabilno posluje vaš novi partner? Želite analizirati poslovanje konkurencije ili provjeriti sve tvrtke nekog poduzetnika? Ili vas zanimaju potencijalne prilike u određenom sektoru? Sad to sve možete na jednom mjestu i to potpuno besplatno. Potrebno se samo registrirati u par jednostavnih koraka kako biste imali pristup svim najvažnijim informacijama za vaše poslovanje i strateško planiranje.

Digitalna komora nova je komunikacijsko-informacijska platforma Hrvatske gospodarske komore namijenjena članicama, poslovnoj zajednici, javnoj upravi i građanima, koja donosi poboljšanje komunikacije i odnosa između članica i HGK, digitaliziranje izdavanja dokumenata za javne ovlasti i još aktivnije sudjelovanje gospodarstvenika u kreiranju zakonodavnog okvira. U sklopu Digitalne komore trenutno su vam dostupne tri e-usluge, a do kraja godine imat ćete pristup do ukupno sedam usluga.

Počnite s uslugom e-Gospodarske informacije koja je možda i najvažnija: ovdje možete na jednom mjestu pronaći poduzetnicima sve bitne informacije kao što su makroekonomski pokazatelji na razini Hrvatske i pojedinih županija (stope rasta, inflacija, broj aktivnih poslovnih subjekata, broj zaposlenih itd.). Tu je i tražilica poslovnih subjekata s aktualnim financijskim pokazateljima i analizom poslovanja. Poslovni subjekti mogu se pretraživati po nazivu, odgovornim osobama ili statistici djelatnosti te se mogu uspoređivati s ostalim subjektima s istim NKD-om.

Usluga e-Pokreni poslovanje namijenjena je start-upovima i novim poduzetnicima koji tek pokreću poslovanje. Tako su za njih na portalu digitalnakomora.hr dostupne ključne informacije o osnivanju, razvoju i financiranju tvrtke, a tu je i mogućnost provjere dostupnosti željenog naziva tvrtke. Osim navedenog, svi zainteresirani svoje start-upove i HUB-ove mogu upisati u mapu ekosustava i na taj način povećati mogućnost pronalaska poslovnih partnera i potencijalnih investitora.

U sklopu Digitalne komore dostupna je i usluga e-Edukacije koja članicama omogućava pristup bazama znanja, pregled edukacija internog i eksternog karaktera te svladavanje različitih modula e-učenja.

Po završetku implementacije projekta Digitalna komora će postati središnja informativna kontakt točka za hrvatsko gospodarstvo. Kroz vlastiti eko sustav omogućit će se povezivanje i razmjena informacija te kreiranje novih sadržaja sa državnim institucijama i resornim ministarstvima, visokoškolskim ustanovama i ostalom zainteresiranom javnošću.

Stoga se registrirajte na Digitalnu komoru i budite u prednosti već danas!

Projekt Digitalna komora sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Hrvatske gospodarske komore.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije