Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
-40% ZA STUDENTE!

Želiš biti vođa? Budi informiran uz Poslovni dnevnik!

tablet
VL
17.04.2013.
u 10:39

Svim studentima darujemo popust od 40% na pretplatu na digitalno izdanje Poslovnog dnevnika

Styria je kao jedna od kompanija koja redovito prima priznanja za ulaganje u profesionalni razvoj i obrazovanje studenata (ove godine kompanija je osvojila Zlatni indeks za ulaganje u studentske projekte i udruge u 2012. godini), odlučila svoj proizvod Poslovni dnevnik,odnosno njegovo online izdanje Poslovni.hr još više približiti mladim, obrazovanim studentima - budućim poduzetnicima, menadžerima, ekonomistima, brokerima, liječnicima, odvjetnicima, novinarima, profesorima, političarima...

Online izdanje Poslovnog dnevnika, portal Poslovni.hr u 2012. je godini na više načina odlučio odgovoriti na potrebe mladih, koji se u vrijeme krize susreću sa sve većim izazovima i pitanjem - što nakon diplome? Kroz razne edukativne članke pomažemo vam da se što bolje pripremite za tržište rada, poglavito po ulasku Hrvatske u Europsku uniju, redovito vas obavještavamo o otvorenim radnim mjestima, organiziramo edukacije, stojimo na raspolaganju na sve vaše upite, organiziramo akcije u kojima vas povezujemo s domaćim tvrtkama u kojima možete pokazati svoj potencijal i postati jedan od zaposlenika.

Kako bismo još bolje odgovorili na vaše potrebe kao budućih sudionika tržišta rada, Poslovni dnevnik odlučio je studentima informacije na kojima će temeljiti svoje buduće poslovne odluke i karijeru učiniti još dostupnijima kroz povoljniju pretplatu na elektronsko izdanje Poslovnog dnevnika. Riječ je o ponudi koja uključuje svakodnevno čitanje Poslovnog dnevnika na vašem računalu, u nadi da ćemo vam i na taj način, kroz svakodnevno čitanje vodećeg poslovnog medija, pomoći da uložite u svoju budućnost, da sada saznate ono što će vam na vašem profesionalnom putu zatrebati kasnije, da postanete lider, da budete informirani, i ono najvažnije - da vam pomognemo odabrati vaš profesionalni put i dovedemo vas do zaposlenja. Započnite karijeru uz nas!

Pripremili smo samo za vas jedinstvenu ponudu pretplate na elektronsko izdanje Poslovnog dnevnika - vodećeg poslovnog portala u Hrvatskoj. Svi studenti ostvaruju popust od 40% na redovne cijene digitalne pretplate!

Gradite svoju poslovnu karijeru uz najveću uštedu koju nudimo samo Vama.

Pretplatite se na najbolje informacije za svoj poslovni uspjeh ovdje!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije