Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupština 3. maja

Zdravko Pliško novi je čelni čovjek riječkog brodogradilišta

treci maj
Goran Kovacic/PIXSELL
28.08.2013.
u 18:11

Dosadašnji predsjednik uprave 3. maja Edi Kučan preuzeo je dužnost savjetnika uprave Uljanika

Na današnjoj prvoj skupštini BI 3. maj, otkako je brodogradilište preuzeo pulski Uljanik, izabran je novi Nadzorni odbor riječkog škvera koji će u sastavu Uljanik grupe poslovati pod imenom "3. maj Brodogradilište".

Članovi Nadzornog odbora koje su predložili novi vlasnici su Veljko Grbac, Marinko Brgić i Elvis Pahljina, a u ime radnika među nadzornicima je Nada Jelinić-Starčević. Agencija za upravljanje državnom imovinom još nije imenovala svog predstavnika u NO.

Dosadašnji predsjednik uprave 3. maja Edi Kučan svoj je mandat stavio na raspolaganje zbog prelaska na novu funkciju i ubuduće će raditi kao savjetnik uprave Uljanika.

Umjesto Kučana, čelnim čovjekom 3. maja NO je imenovao Zdravka Pliška, dugogodišnjeg Uljanikova rukovoditelja s međunarodnim iskustvom, a uz njega u upravi je i Predrag Božanić koji je i dosad bio na toj funkciji.

>> Šveđanima isporučen posljednji asfalt tanker i dvije teglenice

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije