Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
166 16°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • Drzava:

    jučer sam bila na razgovoru u dr.službi,nakon testa jednoj kandidatkinji je ispao test u koje su bili napisani odgovori točno onako iz zakona doslovno.A na razgovoru na kojem je bila doslovno 2 min.čulo se je kroz vrata da ju nisu ... prikaži još! ništa pitali odnosno nije riječ prozborila samo su oni pričali.Dok smo mi svaka bile po 30 min.Pogodite tko je primljen?

  • Rollo.Tomasi:

    Ja opet imam kontra primjer. Nedavno je bio natječaj u jednom ministarstvu i tražili su šest pravnika. Javila su se samo dvojica. Razlog: 4500 kuna plaće za VSS (npr. 200 kn manja od plaće šalterskog službenika u HEP-u). Što god ... prikaži još! da rekli, državna služba je mnogo gore plaćena nego se misli, mogućnost napredovanja je u plaći i funkciji je mala ili nikakva i sve će manje ljudi uopće tražiti posao u tom sektoru.

  • dsds:

    igram loto iste brojeve nase datume iz obitelji rođendane uglavnom i nikad nisam ništa dobio a supruga mi je 2007 godine zaposlena u drzavnoj firmi bez mita,korupcije,veze,ikakvih sudjelovanja u politici i bilo kojoj stranci i to mogu potkrijepiti ako treba ... prikaži još!a i na poligrafskom testiranju..tvrtka je hac

Još iz rubrike Biznis

Zagreb: Svečana večera povodom 115 godina hrvatskog automobilizma
IZABRALI RADNICI

Najpoželjnija tri njemačka poslodavca – i Rimac

VRAĆA SE ISTARSKA VINSKA FEŠTA

Vinistra od 18. do 20. lipnja u porečkoj uvali Peškera

Šibenik: Konzum na ulazu u svoje trgovine plakatima upozorava kupce da se pridržavaju zaštitnih mjera
'Tržišne okolnosti'

Zatvara se jedna od najvećih Konzumovih trgovina u Osijeku