Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Career Speed Dating

Zaposliti se i ostati u Hrvatskoj

Ilustracija
Foto: Borna Filić/PIXSELL
01.04.2019.
u 16:57

Cilj je prenijeti dati znanja kako se predstaviti i kome. Potrebno je znati i povezati se sa zahtjevima konkretnog radnog mjesta za koje se osoba prijavljuje.

Nestlé, Rimac Automobili, Fina, Schneider, HEP, EY, Skybox, Coca-Cola i Rockwool tvrtke su sudionice Career Speed Datinga, predstavljanja kandidata koji će u 8 minuta morati prezentirati svoje kvalitete ne bi li se svidjeli mogućim poslodavcima.

Cjelodnevno zbivanje u organizaciji Rotaract Cluba Zagreb Centar 3. travnja u Studentskom centru u Zagrebu obuhvaća i predavanja stručnjaka za ljudske resurse iz spomenutih tvrtki koji će dati inside-info o načinu zapošljavanja.

Cilj je prenijeti dati znanja kako se predstaviti i kome. Potrebno je znati i povezati se sa zahtjevima konkretnog radnog mjesta za koje se osoba prijavljuje.

VIDEO Evo kolike su zapravo plaće po zanimanjima u Njemačkoj:

Ključne riječi

Komentara 4

BA
BakaMraz
23:37 01.04.2019.

Zaposliti se u HR sa placom od 3.000 kn i ostati u grobu u HR!

ZI
zip123
21:30 01.04.2019.

1.april

PV
prcko.vitamincic
17:50 01.04.2019.

Ha ha ha ha ha dobaaaaar. Sretan 1. april.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije