Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI USPJEH

Zaposlene u MOL grupi birat će softver Selekcija.hr

Selekcija.hr
Foto: Selekcija.hr
1/3
26.09.2019.
u 11:20

Splićani su osim posla u MOL-u dobili i novac iz europskih fondova

Splitska tvrtka Selekcija.hr, koja se bavi procjenom kandidata za posao, pobijedila je u finalu natječaja MOL grupe te će MOL grupa na svjetskoj razini koristiti poseban softver za procjenu i selekciju idealnih kandidata i budućih zaposlenika.

Slobodan Jović, direktor tvrtke i psiholog, s računalnim inž. Draganom Prljićem, dugo je razvijao softver za selekciju kandidata.

– Radili smo ga s ciljem da bude sveobuhvatan, potpun i precizan, a ovaj posao potvrda je da po znanju i kvaliteti ne zaostajemo ni za velikim tvrtkama. Softver je namijenjen svakoj tvrtki koja se bavi ljudskim resursima, odnosno njihovim internim stručnjacima iz psihologije, ekonomije i drugih branši koje uz našu pomoć odabiru najprikladnije zaposlenike – ističe Jović.

Softver prikuplja i prati sve pristigle prijave za radnu poziciju koja je bila oglašena na portalima za zapošljavanje. Nakon toga, širi krug kandidata, automatski iz softvera, dobiva pristupne podatke za psihološko testiranje, a kada riješe testove, dobiva se uvid u njihovo radno ponašanje, vrline i mane te ostale kompetencije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije