Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krenuo proces

Pogledajte Agrokorovu Villu Castello koja se prodaje

Villa Castello
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
17.08.2017.
u 10:06

Riječ je o nekretnini s posjedom koji se nalazi u Medveji, u općini Lovran, u blizini Opatije

Izvanredna uprava Agrokora započela je proces prodaje nekretnine Villa Castello u vlasništvu tvrtke.

Riječ je o nekretnini s posjedom koji se nalazi u Medveji, u općini Lovran, u blizini Opatije. Villa Castello smještena je uz more i sagrađena je 1916. godine u arhitektonskom stilu neoklasicizma, navodi se u priopćenju izvanredne uprave.

Villa Castello
1/6

Podsjetimo, izvanredna uprava još je u svibnju objavila i javni poziv za iskazivanje interesa za kupnju Agrokorove jahte i helikoptera. Jahta Riva 85 Opera bila je prezentirana u zadarskoj marini.

Villa Castello
1/23

Komentara 27

BE
BeroII
11:01 17.08.2017.

Zar je to agrokorova vila ? ? ? Pa do prije par dana ste pisali kako je todorićeva. Znači, ipak sam ja bio u pravu, vama istina ništa ne znači, pišete i lažete kako vama i vašim urednicima i političkimm pokroviteljima odgovara. I vi sebe nazivate novinarima ? ? ? Sramotno i od vas i od onoga tko vas plaća.

GU
General_U
11:36 17.08.2017.

zaboravljaš da je i tatica bio uspješan poslovni čovijek u socijalizmu i da je markice slao na strane račune švica...otac sinu zanat ostavio već viđeno od komunjara i njihovih potomaka drpali prije sad još više!!!!

AR
Artukovic
10:41 17.08.2017.

Jel boli kad si glup?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije