Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Forum ugostitelja

Zagrebački ugostitelji o izazovima i prilikama pandemije

Udruženje ugostitelja Zagreb
08.11.2020.
u 09:43

Krilatica Foruma – Ugostitelji sa srcem govori da i u ovo kompleksno vrijeme žele doprinijeti gastronomskom i turističkom razvoju naše metropole

Tradicionalni Forum zagrebačkih ugostitelja održat će se ovaj tjedan, 12. studenog, unatoč nikad težoj situaciji u kojoj  se ta branša nalazi. Ugostitelji poručuju kako ovime još jednom pokazuju svoju prilagodljivost i u pandemijskim uvjetima, a Forum će zato biti održan u virtualnom obliku. Predstavnici zagrebačkih ugostitelja iznijet će na Forumu svoje zahtjeve i potrebe s obzirom na pandemijske okolnosti,ali i novosti iz svijeta ugostiteljstva, a sudjelovat će i uspješni poduzetnici iz inozemstva.

 

U dva panela razgovarat će se na temu „Zagreb – gastronomska i turistička metropola budućnosti“ te „Hrvatska i svijet u novim okolnostima – izazovi i nove prilike“. Na Forumu će biti pojašnjen i „Novi zakonodavni okvir na temu ljudskih resursa kao preduvjet  

- Izuzetno me veseli što zagrebački ugostitelji još jednom pokazuju moć prilagodbe te nisu odustali od svog tradicionalnog, centralnog događanja koje će ove godine moći online pratiti i kolege izvan Zagreba.Krilatica Foruma – Ugostitelji sa srcem, jasno govori kako i u najkompleksnijem periodu, kada brinemo o zdravlju naših najdražih, zaposlenika, klijenata, ekonomskoj stabilnosti i održivosti, želimo doprinijeti gastronomskom i turističkom razvoju naše metropole. Za to nam je potreban sustavan dijalog i razumijevanje svih struktura relevantnih za naš sektor. Komunicirat ćemo naše zahtjeve, prijedloge i strateške odrednice, a zasigurno i ponešto naučiti od uspješnih kolega iz Europe i svijeta - poručuje predsjednik Udruženja ugostitelja Zagreb Franz Letica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije