Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati lanac

Zagreb dobiva novo IT mjesto! Otvara se popularni Starbucks?

starbucks
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
19.02.2019.
u 11:23

Poznati lanac trebao bi useliti u zagrebački shopping Centar Cvjetni na Cvjetnom trgu

Izgleda da će klinci dobiti još jedno IT mjesto za druženje nakon škole, pa će tako osim u McDonalds, ići i u Starbucks. Naime, pojavile su se neslužbene informacije da Starbucks, jedan od najpopularnijih svjetskih lanaca kafeterija, napokon dolazi u Hrvatsku. Poznati lanac trebao bi useliti u zagrebački shopping Centar Cvjetni na Cvjetnom trgu koji je austrijska tvrtka Supernova 2017. preuzela od poduzetnika Tomislava Horvatinčića, prenosi Novac.hr.

- U ovom trenutku nismo u mogućnosti ni potvrditi, a ni odbaciti mogućnost dolaska tog konkretnog ili nekog drugog zakupnika na spomenutu poziciju. Mogu vam službeno potvrditi da su Supernova Grupa i društvo Hoto Cvjetni raskinuli Ugovor o zakupu u svezi gastro jedinice My Way- potvrdila je Blažena Lokin, glasnogovornica Supernove.

Neslužbena vijest o dolasku Starbucksa u Hrvatsku počela je kružiti otkada je najavljeno da će svoja vrata otvoriti u Srbiji, no najveći problem je problem franšize

- U Hrvatskoj postoji tek nekolicina ljudi koja financijski može pratiti tako veliku kompaniju kao Starbucks. Starbucks je zainteresantan za Zagreb, ali samo jedna lokacija za njih nije marketinški isplativa- kazao je Aleksandar Erceg, voditelj Centra za franšize pri Centru za poduzetništvo Osijek. 

>>Hrana iz McDonaldsa

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
15:21 19.02.2019.

Kaj oni misle da će im ovdje netko stajati na šanku i naručivati si sam "kavu" (nema to veze s kavom) u kartonu? How yes no! Costa cafe je prije otišao nego što je došao.

KV
ka-vuk
12:16 19.02.2019.

kako će doć tako će i otići. Kava im je iz filtera kakvu mi ne pijemo a nije ni jeftina. Ni drugo im nije ništa posebno.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:07 19.02.2019.

Kao prvo, Starbucks ne prodaje fransize, uvijek i svugdje je Starbucks vlasnik. Kao drugo, ako pijes u radnji, mozes dobiti kavu u salici. Trece, Starbucks prodaje i espresso, cappuccino i latte. I cajeve. Jedino ne prodaje tursku kavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije