Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izlistavanje dionica

Z. Biljecki: Geofoto izlazi 2012. na Zagrebačku ili Varšavsku burzu

Geofoto
Anto Magzan/Pixsell
19.11.2009.
u 21:40

Geofoto izaći će 2012. na Zagrebačku ili Varšavsku burzu gdje će izlistati minimalno 25 posto dionica, rekao je u razgovoru za Poslovni dnevnik Zvonko Biljecki, vlasnik Geofota.

Zagrebački Geofoto, jedna od vodećih europskih kompanija u području geoinformatike i geodezije, izaći će 2012. na Zagrebačku ili Varšavsku burzu gdje će izlistati minimalno 25 posto dionica, rekao je u razgovoru za Poslovni dnevnik Zvonko Biljecki, vlasnik Geofota.

– Planirali smo izlistati dionice na burzi već 2011., no zbog ekonomske krize odlučili smo odgoditi izlistavanje za 2012. godinu”, rekao je Biljecki. Istaknuo je kako će najvjerojatnije izaći na Zagrebačku ili Varšavsku burzu.

– S obzirom na ambiciozne planove, ne planiramo ući ni u jednu kotaciju osim prve, a kako je uvjet za prvu kotaciju 25 posto free floata, jedino što mogu reći jest da ćemo izaći s minimalno 25 posto – rekao je Biljecki.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije