Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
E-COMMERCE

Web trgovine varaždinske tvrtke Marker opet najbolje

29.04.2019.
u 16:19

Marker je najnagrađivanija hrvatska web agencija za pružanje usluga uvođenjem eCommerce rješenja.

Web trgovine koje je izradila varaždinska tvrtka Marker osvojile su čak sedam nagrada za izvrsnost na Konferenciji Ecommerce Day 2019. Riječ je o dosad najvećem natjecanju najboljih web trgovina sa 195 prijavljenih u kojem je Marker imao čak 17 finalista u različitim kategorijama.

Pet nagrada osvojili su kao najbolji u svojim kategorijama lafaboo.com (Kids Accessories & Toys / Kids & Family), watch-a-porter.com (Fashion & Accessories), mobis.hr (Telco & Mobile), partypops.hr (Fun & Gifts) te biobio.hr (Healthy Food & Supplements)
Web trgovina proteone.hr koju je izradila agencija Marker osvojila je pak nagradu komisije The Shopper’s Mind WEB Challenger Committee Award, dok je lafaboo.com osvojio nagradu Web Challenger Award.

- U Markeru stalno radimo na novim rješenjima, ulažemo u znanje, pratimo trendove i konzultiramo klijente. Posebno nas veseli kada se to prepoznaje i nagrađuje. Ove smo godine čak nadmašili prošlu s dvije nagrade više, pri čemu treba istaknuti da je proteone.hr osvojio nagradu samo tri mjeseca od pokretanja web trgovine i da šest naših web trgovina koje su ušle u finale posluju manje od godine dana a već su prepoznate kao najbolje, izjavio je Ivica Kruhek, direktor Markera.

Marker je najnagrađivanija hrvatska web agencija za pružanje usluga uvođenjem eCommerce rješenja.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije