Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
austrijska banka

Volksbank d. d. promijenio ime u Sberbank d. d.

volksbank
Nino Strmotić/PIXSELL
21.01.2013.
u 11:03

Volksbank je tako dobio ime ruskog Sberbanka koji je preuzimanje austrijske banke dovršio u veljači prošle godine

Volksbank d. d. promijenio je ime u Sberbank d. d., čim je i službeno počeo proces rebrandinga banke, javljaju iz banke. Volksbank je tako dobio ime ruskog Sberbanka koji je preuzimanje austrijske banke dovršio u veljači prošle godine. Promjena imena je s datumom 18. siječnja 2013. unesen u Registar poslovnih subjekata na Trgovačkom sudu Republike Hrvatske.

– Zahvaljujući stabilnosti, financijskoj snazi te tehnološkoj naprednosti našeg novog snažnog vlasnika – Sberbanke – bit ćemo u jedinstvenoj poziciji svojim klijentima ponuditi još bolju, tehnološki napredniju te sveobuhvatniju uslugu, kao i pojednostaviti poslovanje sa zemljama CIS-a i ruskim tržištem, a onda i svim ostalim europskim i svjetskim tržištima na kojima Sberbank posluje – kazala je predsjednica Uprave Sberbank d. d. Andrea Kovacs-Wöhry.

>> Volksbanka postala dio ruskog diva – Sberbanke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije