Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMENOVANJA U ROVINJU

Vlahović i dalje šef Uprave Adrisa, Zec napušta tvrtku

ante vlahović,branko zec
Žarko Bašić/PD/PIXSELL
01.07.2013.
u 14:10

Dosadašnji član Uprave Branko Zec odlazi iz tvrtke u kojoj je proveo cijeli svoj profesionalni vijek

Nadzorni odbor Adris grupe danas je na sjednici u Rovinju imenovao je novu Upravu. Funkciju predsjednika, u petogodišnjem mandatu, i nadalje će obnašati Ante Vlahović, dok su za članove izabrani dosadašnji član Plinio Cuccurin te Mato Zadro, predsjednik Uprave TDR-a, i Tomislav Popović, predsjednik Uprave Maistre.

Dosadašnji član Uprave Branko Zec odlazi iz tvrtke u kojoj je proveo cijeli svoj profesionalni vijek.

\"Gospodin Zec je dobar stručnjak i još bolji čovjek. Cijelu svoju profesionalnu karijeru ostvario je u TDR-u, odnosno Adrisu. Sudjelovao je i bitno pridonosio uspjesima naše kompanije. Uz njega je stasala i nova generacija Adrisovih financijskih stručnjaka, i to je naša dragocjenost. Poštujemo njegov ljudski izbor“, izvijestili su iz Adrisa.

>> Adris grupa lani ostvarila prihod od 3,37 mlrd. kn, 5,2% više nego 2011.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije