Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponuda poslova

Više poslodavaca traži vozače i prodavače, a još su dostupni i sezonski poslovi

Slavonski Brod: Građani poštuju sigurnosni razmak prilikom kupnje kruha u pekarama
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
23.08.2022.
u 14:37

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Pan-pek d.o.o. traži Vozača B kategorije (m/ž), Pekara (m/ž) i Pomoćnog radnika u proizvodnji (m/ž) u Zagrebu i Imotskom. Prijave su otvorene do 26.8.2022., a sve oglase možete vidjeti klikom na link.

Leder & Schuh d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za rad u trgovini Humanic, u Zagrebu i Splitu. Rok za prijavu je do 6.9.2022. Kako se prijaviti saznajte klikom na link.

Falkensteiner Hotel & Residences zapošljava na pozicije Spasilac na plaži (m/ž) i Vrtlar (m/ž) u Zadru. Natječaji su otvoreni do 25.8.2022., a sve otvorene pozicije možete vidjeti na linku.

Hervis d.o.o. u potrazi je za Zamjenikom voditelja odjela opreme (m/ž) u Zadru. Rok za prijavu je do 31.8.2022. Poslodavac nudi mogućnost dodatnog osposobljavanja, isplatu dodatnih regresa i naknadu za prijevoz i više. Sve detalje o oglasu i načinu prijave provjerite klikom na link.

Konzum Plus d.o.o. u Dubrovniku traži Specijalistu transporta (m/ž). Poslodavac nudi priliku za stalno zaposlenje i mnoge pogodnosti tokom cijele godine. Rok za prijavu je 12.9.2022. Prijaviti se možete klikom na link.

Pepco Croatia d.o.o. traži Blagajnika / Prodavača (m/ž) na području cijele Hrvatske. Poslodavac nudi bonuse za ostvarene prodajne budžete i popust za zaposlenike. Rok za prijavu je do 26.8.2022., a prijaviti se možete klikom na link.

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja podružnice (m/ž), Specijalista upravljanja zalihama (m/ž), Specijalista upravljanja kvalitetom (m/ž), Specijalista administrativnih poslova (m/ž) i na još nekoliko radnih pozicija na području Zagreba. Natječaji su otvoreni do 30.8.2022., a sve otvorene pozicije možete vidjeti na linku.

Aluflexpack novi d.o.o. zapošljava Mehaničara 2 (m/ž) u Zadru. Ako tražite mogućnost brzog napredovanja u internacionalnom okruženju te stalan posao i konkurentnu plaću ovo je izvrsna prilika. Prijaviti se možete do 31.8.2022., a više detalja dostupno je na linku.

Lumenia Adriatic d.o.o. zapošljava Prodajnog inženjera (m/ž) u Karlovcu. Poslodavac nudi mogućnost za iznadprosječnu zaradu, fleksibilno radno vrijeme, službeni mobitel i prijenosno računalo. Sve detalje natječaja možete provjeriti na linku, a prijave su otvorene do 30.8.2022.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava Specijalistu za unos i kontrolu podataka (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac traži kandidata s prethodnim iskustvom na poslovima unosa i kontrole podataka. Prijaviti se možete do 31.8.2022., a više detalja dostupno je na linku.

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

VIDEO: Elon Musk objavio da kupuje Manchester United, no onda je uslijedilo razočaranje za navijače

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije