Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRATEŠKA PODRŠKA

Velpro i 276 malih trgovaca jačaju suradnju

Robert Fućak i Marko Malić
Foto: PR
23.05.2019.
u 09:10

Time se nadaju postići bolje trgovačke, logističke i promidžbene usluge

Veleprodajni centar Velpro-Centar plus u sastavu Fortenova grupe i Savez udruga malih trgovaca (SUMT) potpisali su ugovor o unaprjeđenju i jačanju tržišnog položaja članica Udruga i Velproa kao primarnog dobavljača, objavili su iz Fortenova grupe.

Kroz zajedničko postavljanje i ostvarenje ciljeva, Velpro i članice SUMT-a međusobno će pružati trgovačke, logističke i promidžbene usluge.

SUMT, ističe se, objedinjuje nekoliko udruga trgovaca koje okupljaju ukupno 276 članova - malih trgovaca na području 12 hrvatskih županija, i svaki od njih svojim prometom participira u ukupnom zajedničkom cilju Udruge.

Predsjednik SUMT-a Robert Fućak rekao je kako su najveći izazovi u poslovanju malih trgovaca ograničenja u nabavi i logističkim resursima te im je Velproova strateška podrška ključna za normalno poslovanje. Mali trgovci od Velproa dobivaju i stručnu pomoć kroz savjetovanje u upravljanju kategorijama roba u prodavaonicama te je udruživanje i partnerstvo s Velproom od iznimnog značaja za profitabilnost svakog trgovca, istaknuo je.

– Kroz poslovni odnos udruga trgovaca i Velproa jača se i tržišni položaj primarno domaćih proizvođača na hrvatskom tržištu. Istodobno, zahvaljujući pomoći i podršci Velproa mala trgovina u Hrvatskoj bilježi pozitivne trendove, pa je za očekivati da će se jačanjem suradnje ti trendovi dodatno poboljšati – kazao je Marko Malić, direktor sektora prodaje u Velpro-Centru plus.

Fortenova grupa

Ključne riječi

Komentara 1

ZS
Zvolen.Slovakia
09:57 23.05.2019.

Kamate vam rastu svaki dan !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije