Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDE VELIKI POTENCIJAL

SAP i b4b najavili okretanje i malim i srednjim poduzetnicima

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
10.02.2021.
u 13:25

Uz ponuđeno rješenje uz ostalo se mogu smanjiti troškovi i unaprijediti poslovanje

Tvrtke SAP d.o.o. i b4b u srijedu su na online konferenciji najavili da se lokaliziranim SAP-ovim rješenjem Business ByDesing u oblaku okreću i malim i srednjim tvrtkama, što je novost za SAP na hrvatskom tržištu, gdje je do sada nudio rješenja za velike tvrtke i poslovne sustave.

"To rješenje nije novo u SAP-ovom portfelju, jer se već koristi u više od sto zemalja, ali je sada lokalizirano i prilagođeno hrvatskom tržištu za male i srednje tvrtke", naglasila je na konferenciji generalna direktorica SAP-a u Hrvatskoj Anita Lacmanović.

Objasnila je da se uz to rješenje uz ostalo mogu smanjiti troškovi i unaprijediti poslovanje, dodajući i da SAP na tržištu malih i srednjih tvrtki i u Hrvatskoj i u regiji vidi veliki potencijal, te da i u Hrvatskoj zagovaraju rješenja u oblaku ili cloudu, smatrajući da to donosi mnoge prednosti tvrtkama.

Katinić iz b4b objasnio je da je to lokalizirano rješenje osim prijevoda na hrvatski jezik prilagođeno i drugim važnim elementima poslovnog okruženje u Hrvatskoj, pa i primjerice segmentu financija i zakonskom okviru.

Uz njih je na konferenciji bio i direktor tvrtke MPG d.o.o. Joe Bašić, koji je naglasio da im sada kao srednje velikoj tvrtki nakon iznimno teške 2020. treba neko rješenje za kvalitetan uvid u poslovanje i sve procese kako bi donijeli i ispravnije odluke za tvrtku, ali i njezinih 500 zaposlenih te mnoge partnere i klijente na međunarodnom tržištu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije