Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKLJUČITE SE

Velika eko-akcija 24 sata - pomozite u čišćenju prirode!

smeće
Željko Mršić/PIXSELL
25.02.2013.
u 17:22

Tijekom 2013. godine 24sata će očistiti 12 lokacija diljem Hrvatske. Svatko može nominirati lokaciju za koju smatra da joj je potrebno čišćenje

Zaštita okolišta važna je, ali često marginalizirana tema zbog čega 24sata u suradnji sa svojim partnerima pokreće Veliku eko akciju. 24sata želi ukazati na važnost očuvanja okoliša i to pomoću ekoloških akcija čišćenja - a u tome trebaju vašu pomoć!

Tijekom 2013. godine 24sata će očistiti 12 lokacija diljem Hrvatske, a Vi trebate pomoći u njihovom odabiru. Putem stranice 24sata od 21. siječnja do 3. ožujka svatko vrlo jednostavno može nominirati lokaciju za koju smatra da joj je potrebno čišćenje. U suradnji s partnerima i stručnjacima, 24sata će među predloženim lokacijama odabrati šest primorskih i šest kontinentalnih, a već u veljači izlazi se na teren i kreće s čišćenjem.

24sata na svojim će stranicama redovito obavještavati o tijeku akcije. U reportažama s odabranih lokacija moći ćete vidjeti kako su one izgledale prije, a kako nakon čišćenja.

Nominiranje lokacije jednostavno je. Sve što trebate je proći kroz tri jednostavna koraka:

1. Ako već niste, registrirajte se kao korisnik 24sata jer samo registrirani korisnici mogu nominirati lokacije

2. Kliknite na ‘Prijavite lokaciju za akciju’

3. Upišite sve potrebne podatke o lokaciji, označite je na karti i priložite fotografije

I to je to! Nakon toga, administratori će pregledat će Vašu prijavu, a nominirane lokacije, ako budu odobrene, bit će objavljene najkasnije 48 sati od prijave. Bitno je naglasiti da svaki registrirani korisnik može prijaviti neograničeni broj lokacija, a ovo su podaci koji će vam trebati prilikom ispunjavanja prijave:

1. Okvirna površina lokacije

2. Opis terena

3. Vrsta otpada koji zagađuje područje koje nominirate

24sata zadražava pravo da ne objavi lokacije koje ne sadrže osnovne kriterije, koje uništavaju ugled stranice 24sata i slično. Prije nego se ‘bacite’ na ispunjavanje prijave još jedna napomena! Bitno je da fotografije koje prilažete budu u vašem vlasništvu ili da imate pravo na njihovo korištenje jer 24sata neće odgovarati za bilo kakvu nastalu štetu ili eventualno potraživanje od strane treće osobe.

Veliku podršku u akciji čišćenja Hrvatske pružaju i partneri 24sata: Vip, kao generalni partner akcije i ponosni sponzori: Janaf, Ina i Opel.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije