Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTVARENJE CILJEVA

Važnost poslovne edukacije i umrežavanja: Zajednički povećavamo distribuciju svojih proizvoda

Jasmina Grubačević, Galena
Foto: PR
1/5
24.12.2019.
u 12:01

„Projekt Ženska perspektiva je odlično zamišljen - kako pomoći ženama poduzetnicama u pokretanju i razvoju poduzetničke ideje, edukaciji“

Poduzetnica Jasmina Grubačević diplomirana je inženjerka prehrambene tehnologije i vlasnica obrta za proizvodnju biljnih pripravaka GALENA u Osijeku, Osječko - baranjskoj županiji.

Galena obrt se bavi preradom ljekovitoga bilja. Od 2007. godine proizvodi dodatke prehrani i kozmetičke proizvode među kojima su nevenovo ulje, kantarionovo ulje, nevenova mast, gavezova mast, krema sa smiljem i drugih.

„Izdvojila bih svoj najpoznatiji proizvod Gorke švedske kapi (Malu švedsku grenčicu) koja u svom sastavu sadrži 11 biljaka i koju proizvodim po izvornom receptu dr. Samsta. Gorke švedske kapi su notificirane u Ministarstvu zdravstva, a pomažu kako kod želučanih tegoba, tako i kod drugih zdravstvenih problema“, ističe s ponosom.

„Moj obrt radi u skladu s HACCAP sustavom i normi ISO22716, a imam certificirani prostor za preradu ljekovitoga bilja kao i proizvode koji su pod kontrolom Zavoda za javno zdravstvo. Proizvode distribuiram po biljnim ljekarnama i trgovinama zdrave hrane“, nastavlja Jasmina u živom duhu.

Motivaciju za prijavu na projekt Ženska perspektiva opisala je kao veliku zainteresiranost za stručne konzultacije na razvoju poduzetničkih aktivnosti, promidžbu svoga obrta kroz projekt te širenje prodaje i distribuciju po drugim županijama.

„Upravo to sam i ostvarila. Projekt Ženska perspektiva je odlično zamišljen - kako pomoći ženama poduzetnicama u pokretanju i razvoju poduzetničke ideje, edukaciji, kako realizirati i uspjeti u poduzetničkom pothvatu“, ističe.

„Od poslovne edukacije u Ženskoj perspektivi u svom poslovanju primjenjujem metode promidžbe mojih proizvoda. Poslovno sam se povezala s par kolegica iz

Ženske perspektive s kojima sam pronašla zajedničke dodirne točke koje mogu proširiti kako njihovu, tako moju veću distribuciju proizvoda na tržište. Drago mi je da sam kroz projekt upoznala preko 60 prekrasnih žena poduzetnica koje se stoički bore s problemima na koje nailaze u svome radu, ali ne posustaju nego idu k svome cilju. U projektu mi je bio najimpresivniji susret sa ženama poduzetnicama iz Istre koje su nam prenijele svoja poduzetnička iskustva i znanja njihovog dugogodišnjeg rada. Također su me impresionirale svojim umrežavanjem, međusobnim pomaganjem i načinom na koji međusobno surađuju te vjerujem da ćemo i mi žene poduzetnice iz ostalih županija njihovo iskustvo prenijeti i prilagoditi našem poslovanju.“

Svi zainteresirani za proizvode Jasmine Grubačević, obrta Galena mogu se javiti na e-mail: galenaobrt@gmail.com Facebook ili na mob: 091/7883035.

Projekt Ženska perspektiva financira The Coca-Cola Foundation

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije