Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki posao

Varteks će šivati odore za iračke policajce?

'12.09.2013., Pavlinska ulica, Varazdin - Direktor tekstilne industrije Varteks Zoran Koscec u setnji gradom s inozemnim poslovnim partnerima koji su dosli vozilima MUP-a opremljenim policijskom svjet
'Marko Jurinec/PIXSELL'
13.09.2013.
u 17:00

– Pregovaramo o doista velikom poslu, šivanju odora za iračku policiju. Održano je već nekoliko sastanaka, danas smo dogovarali detalje – ispričao nam je naš izvor iz Varteksa

Ispred varaždinske katedrale jučer poslijepodne prošetao je Zoran Košćec, predsjednik uprave Varteksa, vodeći očito bliskoistočnu delegaciju. U Varteksu su nam otkrili tko ih je posjetio - riječ je o predstavnicima iračkog Ministarstva obrane!

– Pregovaramo o doista velikom poslu, šivanju odora za iračku policiju. Održano je već nekoliko sastanaka, danas smo dogovarali detalje – ispričao nam je naš izvor iz Varteksa. Na pitanje koliko je \"težak\" posao, kaže: \"Auu, ne pitajte!\"

Dodajmo i da Varteks, nakon sklapanja predstečajne nagodbe, još nije sklopio sporazum sa ZaBom i HBOR-om za kredit od 10 mil. eura.

>>Varteks Grupa zabilježila gubitak od 23,3 miiljuna kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije