Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vagoni za Nijemce

Đuro Đaković ugovorio posao težak 33,1 milijun kuna

Foto: Đuro Đaković Grupa
20.05.2018.
u 12:51

Vagoni će biti proizvedeni i isporučeni tijekom trećeg kvartala ove godine.

Slavonskobrodska tvrtka Đuro Đaković Specijalna vozila sklopila je s njemačkom tvrtkom GATX Rail Germany GmbH sklopila ugovor o isporuci teretnih vagona za prijevoz kolutova lima u vrijednosti 33,1 milijuna kuna.

Vagoni će biti proizvedeni i isporučeni tijekom trećeg kvartala ove godine. Vagoni tipa Shimmns TTU su zatvoreni četveroosovinski vagoni namijenjeni prijevozu kolutova lima, primarno korištenih u automobilskoj industriji. Kolutovi se postavljaju u kolijevke opremljene posebno dizajniranim mehanizmom za učvršćenje, a od meteoroloških i drugih utjecaja zaštićeni su pomičnim ceradnim sustavom.

Ovim sustavom omogućen je utovar i istovar korištenjem dizalice s hvataljkama, magnetom ili C-kukom, ali i bočni pristup za utovar korištenjem viličara.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
08:50 22.05.2018.

Za tu lovu moguće je sagraditi najviše pet ili šest takvih vagona. Daleko je to od kakva ozbiljnog posla. To su mrvice koje će pripomoći tek toliko da Đakovićeva Specijalna vozila nekako prežive ovu godinu. To je najobičnije svaštarenje . Nema islativosti ni zarade ako se ne gradi barem pedesetak teretnih vagona iste serije.

NI
nirovad
18:06 20.05.2018.

Bravo

IT
I-To
14:18 20.05.2018.

Niti 5 miliuna €

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije