Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ugovorite GEN-I-jalno rješenje za opskrbu strujom i uštedite od prvog mjeseca

Ugovorite GEN-I-jalno rješenje za opskrbu strujom i uštedite od prvog mjeseca
30.09.2019.
u 15:25

Jeftina struja – pametan izbor za vaše kućanstvo

Pod brendom Jeftina struja, zaštitnim znakom kvalitete i prihvatljivih cijena, GEN-I Hrvatska od 2013. godine štiti od monopola i osigurava dugoročne uštede kućanstvima i poslovnim korisnicima. Dodatne pogodnosti uključuju aktivaciju internetskog portala MOJ GEN-i gdje je omogućen pristup aktualnim obavijestima, provjeri potrošnje električne energije i pregledu izdanih računa u PDF formatu. Zamjenom papirnatih elektronskim računa omogućena je potpuna kontrola troškova kao i veća briga za okoliš.

GEN-I Hrvatska je prva tvrtka koja je ušla na tržište opskrbe kućanstava električnom energijom nakon liberalizacije, a inovativan poslovni model omogućuje jednaku brigu o poslovnim kao i krajnjim korisnicima bez obzira je li riječ o isporuci električne energije ili prirodnog plina. Trenutno GEN-I Hrvatska ima više od 12 000 korisnika u sektoru kućanstvo i mali poslovni korisnici te više od 4600 u sektoru velike tvrtke i industrija.

Uspješni model poslovanja tvrtke GEN-I Hrvatska d.o.o. prepoznat je i na manifestaciji Gospodarstvenik godine i „Poslovni uzlet“, gdje je primila nagradu u kategoriji najbolje male i srednje tvrtke u segmentu izvoza. Osnovana 2005. godine, GEN-I Hrvatska dio je Grupe GEN-I, jedne od vodećih i najbrže rastućih grupa za trgovinu i prodaju električne energije u Srednjoj, Istočnoj i Jugoistočnoj Europi.

Tri vas koraka dijeli do promjene opskrbljivača, dva dana do potpisa ugovora, a mjesec dana do nižeg računa. Ponudu niskih cijena i urednog cjenika upotpunjuju uvjeti bez obveza, skrivenih troškova i kompliciranih postupaka, a sve uz vrhunsku podršku za korisnike. Provjerite godišnju uštedu na www.jeftinastruja.hr odabirom kalkulatora i unosom svoje prosječne godišnje potrošnje te se pridružite više od 12 000 zadovoljnih kućanstava i malih poduzetnika u mreži zadovoljstva.

Promjena opskrbljivača jednostavna je i besplatna. Već danas započnite s promjenom opskrbljivača električne energije tako što ćete ispuniti obrazac na internetskoj stranici www.jeftinastruja.hr ili pozivom na besplatan telefonski broj 0800 2558. Za promjenu opskrbljivača ne naplaćuju se nikakve naknade ili penali, a također nema ni fizičke intervencije u mreži, kao ni ograničenja s ugovorom.

Do sad je tvrtka GEN-I bila prepoznatljiva isključivo kao ponuditelj električne energije i plina, a ulaganjem u nove tehnologije, tvrtka će u budućnosti u svojoj ponudi imati usluge čiji će zadatak biti smanjenje ugljičnog otiska i upravljanje troškova energenata.

Primjer takvog projekta je sunčana elektrana PZ Gospoja koja je postavljena na otoku Krku u suradnji s Poljoprivrednom zadrugom Gospoja. Sunčana elektrana jačine 20,52 kW namijenjena je samoodrživoj opskrbi energije, bez eksternih subvencija, a istovremeno je potrošačima omogućen otkup struje. Procjenjuje se da će godišnje smanjenje emisije ugljičnog dioksida iznositi 10,6 tona, a tijekom cijelog životnog vijeka odnosno tijekom 30 godina elektrana će omogućiti uštedu električne energije za gotovo 57 tisuća eura.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije