Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1 15°C
 • luena 01:

  Ajd ne pricajte o covjeku ,pojma nemate... Zivi godinama u Hrvatskoj i ovo mu nije prva firma (tvornica ) lijekova,zena mu je nasa Jasenka (Y) ... Muci vas da se odlucio za Vukovar a ne za veci grad npr.Zagreb ,Osijek il Rijeku...

 • Jean Renault:

  Taj čovijek je vukovarac živio je u Vukovaru tu se oženio i normalno je da tvrtku otvori u Vukovaru. Vukovar ima poduzetničku zonu uz Dunav i grad je strategijski bitan samo što mi Hrvati nismo navikli da je Vukovar grad ... prikaži još! koji živi svaki dan , da je Vukovar imao povijest od 1231. godine i ranije, tocnije tad je dobio status Slobodnog kraljevskog grada ! Vukovar i Vukovarci Hrvati moji žive svaki dan u želji da Vukovar bude opet što je i bio prije medju najbogatijim gradovima u bivšoj državi od Vukovara je samo slovenski Maribor imao bolji standard gledano po BDP po glavi stanovnika to je bio Vukovar i to će Vukovar bit opet ponovno ali u Hrvatskoj !

 • Avatar cuvarkuca
  cuvarkuca:

  Svaka čast, ovo je vijest vrijedna hvale. Posebno me veseli što je tvornica otvorena u Vukovaru. Sretno gospodine Joukhadar.

Još iz rubrike Biznis

oporavak gospodarstva

Subvencije za skraćeni radni tjedan imaju smisla u proizvodnji

posao
PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA

Poslodavci iz snova nude siguran posao, odlična primanja i bonuse

Apple Pay dostupan korisnicima PBZ Mastercard kartica
PROMO

Apple Pay dostupan korisnicima PBZ Mastercard kartica