Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I dalje niču novi kvadrati šoping centara

U Splitu na jesen City Center one vrijedan 140 milijuna eura

city
Arhiv Vl-a
11.02.2010.
u 17:29

Kaufmann Grupa i partner joj Hubert Hofmann centar grade uz financijsku potporu Raiffeisenlandesbank Oberösterreich Aktiengesellschafta te Europske banke za obnovu i razvoj i Bawag P.S.K.-a.

Krize, kad je u pitanju gradnja novih šoping centara u Hrvatskoj, za neke investitore očito nema. Kaufmann Grupa, s velikim iskustvom u razvoju i upravljanju trgovačkim centrima u srednjeistočnoj Europi, i partner joj Hubert Hofmann, potvrdili su, naime, kako će novi City Center one Split, čija je gradnja u istočnom dijelu Splita u jeku, šopingholičarima biti otvoren već ove jeseni, a vrijednost centra je, doznajemo, 140 milijuna eura.

Projekt ima potporu stalnog financijskog partnera Kaufmann Grupe Raiffeisenlandesbank Oberösterreich Aktiengesellschafta (RLB-a) te novih financijskih partnera – Europske banke za obnovu i razvoj i Bawag P.S.K.-a. RLB je vec od prije prisutan u Hrvatskoj kao zajmodavac u projektu trgovačkog centra City Center one Zagreb, koji je otvoren 2006., a lani je proširen na 56.000 m2.

City Center one Split prostirat će se na tri kata sa 65.000 metara četvornih prodajne površine s vodećim trgovačkim brandovima poput Interspara, DM-a, Humanica, C&A, Hervisa, Konikoma, Müllera, New Yorkera, s.Olivera, Deichmana, Peka. IRIS mode... Imat ce više od 150 trgovina, 10 kafića, nekoliko restorana, a posjetiteljima će biti na raspolaganju više od 2600 parkirališnih mjesta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije