Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

U SPAR-u i INTERSPAR-u bogat izbor domaćih i stranih pjenušaca za proslavu Nove godine

Foto: Promo
PR
Autor
PR članak
28.12.2018.
u 12:54

SPAR Hrvatska je i za sve ljubitelje koktela, kao i za one koji se žele okušati u pripremi istih, osigurao posebnu ponudu

SPAR Hrvatska je svojim kupcima za proslavu Nove godine pripremio veliki izbor pjenušaca po sniženim cijenama. U bogatom asortimanu nalazi se više od 50 domaćih i stranih pjenušaca, a na pojedinim popusti idu čak i do 30 posto.

Najiščekivanija zabava u godini gotovo je nezamisliva bez nazdravljanja prikladnim pjenušcem, stoga je SPAR pripremio ovu posebnu ponudu kako bi kupci na odgovarajući način proslavili ovu noć. 

Kupci mogu pronaći razne pjenušce poznatog španjolskog proizvođača Freixenet, slovenske pjenušce Muškatna Penina Jeruzalem Ormož i Zlata Radgonska Penina te hrvatski pjenušac Julia koji proizvodi kutjevačka vinarija Krauthaker. U bogatoj ponudi nalaze se i cijenjeni šampanjac Moët & Chandon te talijanski prosecco poznatih proizvođača Bottega i Mionetto, ali i bezalkoholni pjenušac Robby Bubble kako bi i najmlađi mogli nazdraviti.

SPAR Hrvatska je i za sve ljubitelje koktela, kao i za one koji se žele okušati u pripremi istih, osigurao posebnu ponudu. Tako će kupci u SPAR-u i INTERSPAR-u pronaći sva potrebna pića za pripremu koktela, snižena i do 28 posto, ali i već gotove koktele koji su sniženi 25 posto.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?