Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA PRŠUTANA

U Ravči će proizvoditi 300.000 pršuta

Karlovac: Predsjednik Zoran Milanović posjetio je tvornicu mesne industrije Pivac
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
26.05.2020.
u 18:29

Nova pršutana spoj je vrhunske tehnologije i izvorne dalmatinske recepture, a uz nju je započela i druga faza projekta – izgradnja novog pogona koji će na jednoj lokaciji objediniti sve proizvodne procese u toj mesnoj industriji

Grupa Pivac danas je u Ravči kraj Vrgorca otvorila najveću i najmoderniju pršutanu u Hrvatskoj i JI Europi, visokofunkcionalni pogon površine od više od 10.000 m2 s kojim će se proizvodni kapacitet povećati na više od 300.000 komada pršuta i 2500 tona pancete, pečenice i buđole godišnje.

Nova pršutana spoj je vrhunske tehnologije i izvorne dalmatinske recepture, a uz nju je započela i druga faza projekta – izgradnja novog pogona koji će na jednoj lokaciji objediniti sve proizvodne procese u toj mesnoj industriji. – Nova pršutana omogućit će Grupi Pivac bolje pozicioniranje na tržištu, a dugoročno i značajniji iskorak na europsko tržište – poručio je Ivica Pivac, predsjednik uprave MI Braća Pivac, na otvaranju kojemu su nazočili i premijer Andrej Plenković, ministrica poljoprivrede Marija Vučković i mnogi drugi.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar KimberlyQW82
KimberlyQW82
01:07 30.05.2020.

w​​w​​w​​.​​l​​o​v​e​​x​​x​​.​​c​​l​​u​b

Avatar KimberlyEJ78
KimberlyEJ78
21:08 28.05.2020.

w​​w​​w​​.​​l​​o​​v​​e​​x​​x​​.​​c​​l​​u​b

YU
YuBastards
20:36 26.05.2020.

Pivac? A joj.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije