Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedna ponuda poslova

U potrazi ste za poslom? Traže se developeri, menadžeri, referenti...

Ilustracija
Foto: GettyImages
13.11.2019.
u 11:36

Multinacionalna kompanija Strabag zapošljava na poziciji Commercial Project Manager (m/ž), voditelj elektroinstalaterskih radova (m/ž), voditelj strojarskih radova (m/ž) i operator/ dispečer (m/ž) na betonari.

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Ideo dizajn d.o.o. traži grafičkog dizajnera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 20.11. Potrebna je osoba koja gleda na stvari u novom i neobičnom svjetlu, razvija suradnju i timski rad, ima potrebu postizati izvrstan rezultat i stvarati vrijednosti za sebe, poduzeće i klijenta, uspješno regulira stres i spremno donosi odluke. Posao obuhvaća istraživanje i analizu informacija ključnih za izvedbu dizajnerskih rješenja, razvoj koncepata i generiranje idejnih rješenja, grafičko oblikovanje, pripremu dizajna za tisak i ostalo. Traži se visoka stručna sprema diplomiranog dizajnera/ice s minimalnim trogodišnjim iskustvom na istim ili sličnim poslovima. Ukoliko ste se pronašli u opisu, prijavite se ovdje.

Ancona Grupa d.o.o. zapošljava u Zagrebu na pozicijama: voditelj prodaje (m/ž), produkt dizajner (m/ž), viši stručni suradnik u projektnom timu (m/ž) i arhitekt (m/ž) te u Đakovu: voditelj (m/ž) nabave, referent (m/ž) financija, voditelj (m/ž) marketinga, asistent (m/ž) predsjednika uprave, voditelj (m/ž) gradilišta, voditelj (m/ž) ljudskih resursa, voditelj (m/ž) pravne službe i referent (m/ž) nabave. Na željeni se posao možete prijaviti najkasnije s 22.11. Poslodavac nudi priliku za daljnji razvoj karijere i ostvarivanje uspješnih rezultata, stimulativna primanja i mogućnost daljnjeg osobnog i profesionalnog usavršavanja. Pogledajte uvjete poslova i prijavite se.

Kuehne & Nagel d.o.o. u potrazi je za specijalistom pomorskog prometa (m/ž) u Zagrebu. Poželjna je viša ili visoka stručna sprema iz relevantnog područja, aktivno znanje engleskog jezika, aktivno korištenje računalom, minimalno trogodišnje radno iskustvo. Vještine organiziranosti, snalažljivosti i strukturnog pristupa radu ističu se kao tražene. Prijavite se najkasnije do 19.11. za rad u ovoj međunarodnoj kompaniji. Aplicirajte putem linka.

Naton ljudski potencijali d.o.o. za klijenta u Zagrebu traže Accounting Managera (m/ž). Osoba će rukovoditi timom od pet ljudi i provoditi dnevne operacije za Accounting department. Nude se posebne pogodnosti fleksibilnog radnog vremena, službeni laptop i mobitel. Očekuje se viša ili visoka stručna sprema, minimalno pet godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, poznavanje MS Office alata, napredno znanje engleskog u govoru i pismu, odlične komunikacijske vještine, timski duh, vozačka dozvola B kategorije. Doznajte detalje i prijavite se na linku.

Notus IT d.o.o. zapošljava na poziciji Front – End developer (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi rad u stabilnoj tvrtki, u timu mladih stručnjaka, kompetitivne financijske uvjete, mogućnost napredovanja sukladno pokazanim rezultatima, mogućnost dodatnog usavršavanja i učenja, suportivno radno učenje. Potrebna znanja i vještine su JavaScript i JavaScript framework, HTML5, CSS3, SASS, GitHub, Bitbucket, osnove OOP PHP-a, Webpack i dobro poznavanje engleskog jezika. Na ovaj se posao prijavite putem linka.

Schunk traži prodajnog menadžera (m/ž) u terenskoj usluzi uređaja za stezanje i sustave za hvatanje za jadransku regiju. Od kandidata se očekuje prodaja i savjetovanje kupaca u prodajnom području, podršku i posjet trgovačkim partnerima na licu mjesta, stalna podrška za kupce, suradnja s uredskim osobljem u Austriji i sjedištem u Njemačkoj i drugo. Traži se osoba koja ima završeno tehničko obrazovanje, iskustva u prodaji, pregovaračko znanje njemačkog u govoru i pismu, veliku samoinicijativu, odgovornost, neovisnost i spremost na terenski rad. Prijavite se.

MiniFinder Sweden AB traži PHP developera (m/ž). Radi se u Zagrebu, a prijaviti se možete do 30.11. Poslodavac nudi posebne pogodnosti putovanja jednom godišnje, wellnes pogodnosti i dobru plaću ukoliko se postigne zadani zajednički cilj. Potrebno je dobro znanje u programima: PHP, MySQL, HTML/ CSS, JavaScript, jQuery i WordPress. Traži se radno iskustvo od minimalno tri godine. Prijavite se putem linka.

FINA zapošljava na poziciji djelatnik poslovnice – referent (m/ž). Mjesto rada su Našice. Posao obuhvaća obavljanje poslova gotovinskog i bezgotovinskog platnog prometa, obavljanje trezorskih poslova, obavljanje mjenjačkih poslova i poslova maloprodaje biljega, mjenica i obrazaca i ostalo. Očekuje se viša stručna sprema ekonomskog smjera i minimalno osam mjeseci radnog iskustva, usmjerenost na klijente i detalje, razvijene komunikacijske vještine i kontinuirano učenje. Poznavanje poslova platnog prometa i iskustvo rada s klijentima je prednost. Nudi se rad na neodređeno vrijeme s probnim rokom, izazovan i dinamičan posao u prijateljskom radnom okruženju i mogućnost stručnog usavršavanja i profesionalnog razvoja. Prijavite se najkasnije do 20.11. klikom na link.

Aluflexpack novi d.o.o. u Zadru traži novog izvršitelja na poziciji C# .NET developer (m/ž). Uvjeti su viša stručna sprema informatičkog smjera, poznavanje poslovnih procesa u industrijskim granama te spremnost za razumijevanje poslovnog konteksta kod implementacije softverskih rješenja. Potrebna su tehnička znanja i vještine, poznavanje rada s relacijskim bazama podataka, organiziranost, sistematičnost i osjećaj za poštivanje zadanih rokova. Kandidati trebaju biti spremni na putovanja po Hrvatskoj i prema potrebi rada u pogodima poslodavca. Prijavite se.

Multinacionalna kompanija Strabag zapošljava na poziciji Commercial Project Manager (m/ž), voditelj elektroinstalaterskih radova (m/ž), voditelj strojarskih radova (m/ž) i operator/ dispečer (m/ž) na betonari. Mjesto rada je Zagreb. Za navedene je poslove potrebno minimalno tri do pet godina radnog iskustva i znanje engleskog ili njemačkog jezika u govoru i pismu. Potražite uvjete poslova i aplicirajte. Sretno kandidatima!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije