Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONUDA POSLOVA

U potrazi ste za poslom? Pogledajte što se nudi ovoga tjedna

Preporuka stožera je nošenje zaštitnih maski na radnim mjestima
Igor Soban/PIXSELL
17.02.2021.
u 11:16

Donosimo vam izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Medtronic zapošljava na pozicijama Sales Representative (m/ž) - Surgical Innovations (EMID/EBD), Regulatory Affairs Specialist (m/ž) i CRHF Sales Representative / Technical Consultant (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, Uvjeti za rad su fakultetska diploma i dobro znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Od kandidata se očekuju snažne interpersonalne vještine, sposobnost izgradnje i održavanja snažnih poslovnih veza te spremnost na putovanja. Prijavite se.

Brodomerkur d.d. traži inženjere u prodaji (m/ž) u Splitu i Zagrebu. Možete aplicirati najkasnije do 26.2. Uvjeti su viša ili visoka stručba sprema elektrotehničkog smjera, izvrsno poznavanje rada na računalu, napredno znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije te komunikacijske, pregovaračke vještine. Prijavite se.

Dundo-promet d.o.o. u potrazi je za specijalistom digitalnog marketinga (m/ž). Lokacija rada je Radoboj, a prijave su otvorene do 22.2. Poslodavac nudi stalni radni odnos, kreativno i dinamično radno okruženje, učenje novih znanja i vještina te stimulativna primanja. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema ekonomskog, informatičkog ili računalnog smjera, iskustvo rada u Google Ads, Google Analytics te Facebook Business Manager-u i slično. Prijavite se ovdje.

Technaura Systems za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Developer – C#, Rabbit MQ, DB2 (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 19.2. Od kandidata se očekuje viša ili visoka stručna sprema računarstva, informatike ili slično, petogodišnje radno iskustvo te razumijevanje PCI DSS i GDPR-a. Poslodavac nudi plaću od 20.000 kuna. Aplicirajte.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceutskog tehničara (m/ž) u Zagrebu te farmaceute (m/ž) u Sisku i Osijeku. Glavne su odgovornosti izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata, rad u laboratoriju i slično. Potrebna je srednja stručna sprema i položen stručni ispit, odnosno visoka stručna sprema i odobrenje za samostalni rad za pozicije farmaceuta (m/ž). Aplicirajte putem linka.

Grupacija Strabag traži nova pojačanja na pozicijama: inženjer na gradilištu (m/ž), Mitarbeiter internationale Client – Software Bereitstellung (m/ž), Senior Software Developer (m/ž), Security Analyst (m/ž), Civil Engineer Cost Estimator (m/ž), Deputy Commercial Group Manager (m/ž). Lokacije rada su Dugopolje i Zagreb. Provjerite uvjete i aplicirajte ovdje.
Venair traži pojačanje na poziciji Junior sales representative B2B (m/f) u Zagrebu. Posao obuhvaća otvaranje akviziciju klijenata, razvoj i održavanje dobrih odnosa s postojećim i novim klijentima i slično. Poslodavac osigurava kompetitivnu plaću i atraktivne bonuse. Uvjeti su minimalno viša stručna sprema te godina do dvije radno iskustva u prodaji. Potrebna je spremnost na putovanja, vozačka dozvola B kategorije i odlično znanje engleskog jezika. Prijavite se.

Venair traži pojačanje na poziciji Junior sales representative B2B (m/f) u Zagrebu. Posao obuhvaća otvaranje akviziciju klijenata, razvoj i održavanje dobrih odnosa s postojećim i novim klijentima i slično. Poslodavac osigurava kompetitivnu plaću i atraktivne bonuse. Uvjeti su minimalno viša stručna sprema te godina do dvije radno iskustva u prodaji. Potrebna je spremnost na putovanja, vozačka dozvola B kategorije i odlično znanje engleskog jezika. Prijavite se.

Južni pol d.o.o. zapošljava stručnjaka za komunikacije (m/ž) u Splitu. Prijave se zaprimaju do 1.3. Posao obuhvaća osmišljavanje kreativnog sadržaja za različite komunikacijske kanale, sudjelovanje u kreiranju komunikacijskog plana, provođenje i prolagođavanje komunikacijskih aktivnosti, praćenje i analiziranje trendova. Potrebne su najmanje dvije godine iskustva u komunikacijama te visoka razina pismenosti na hrvatskom i engleskom jeziku. Prijavite se.

Bluesun Hotels & Resorts zapošljava u Omišu: voditelj recepcije (m/ž), recepcioner/ noćni recepcioner (m/ž), voditelj restorana i bara (m/ž), voditelj domaćinsktva (m/ž), voditelj wellnessa (m/ž), wellness terapeut (m/ž), konobar (m/ž), sobarica/ čistačica (m/ž). Prijave su otvorene do 28.2. Poslodavac osigurava smještaj i topli obrok. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Falkensteiner traži referenta prodaje apartmana (m/ž) u Petrčanima. Prijave su otvorene do 25.2. Posao obuhvaća kontakt s kupcima i obradu upita kupaca, koordinaciju i provedbu obilaska apartmana te hotelskog naselja, vođenej sastanaka o prodaji apartmana i vođenje lokalnog tima prodaje. Uvjeti su afinitet prema prodaji, radno iskustvo te napredno poznavanje rada na računalu. Traži se i aktivno poznavanje jednog stranog jezika u govoru i pismu, a njemački jezik donosi prednost. Prijavite se ovdje.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije