Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radna mjesta

U potrazi ste za poslom? Pogledajte ponudu za ovaj tjedan

Ilustracija
Foto: Getty Images
22.05.2019.
u 12:28

Radnike među ostalima traže Triglav Savjetovanje d.o.o., Falkensteiner Hotels & Residences, Unimed Pharma Marketing spol.s.r.o...

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Triglav Savjetovanje d.o.o. ima raspisan natječaj za voditelja grupe zastupnika (m/ž) u Gradu Zagrebu, Zagrebačkoj županiji, Osječko-baranjskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji. Od odabranog kandidata očekuje se završena srednja škola ili viša stručna sprema ekonomskog ili drugog smjera, vozačka dozvola B kategorije, 3 godine radnog iskustva, energičnost i usmjerenost na ostvarenje zadanih ciljeva. Prijave se zaprimaju do 31.05., a aplicirati možete putem linka.

Falkensteiner Hotels & Residences, hotelska grupacija koja ima više od 30 hotela u Europi, u svoj tim želi pridružiti Juniora knjigovođu (m/ž). Glavne odgovornosti na ovom radnom mjestu uključuju provjeru ispravnosti dokumentacije, knjiženje svih knjigovodstvenih događaja prema vjerodostojnim dokumentima i brojne druge zadatke po nalogu poslodavca. Od kandidata se očekuje poznavanje rada na računalu (Word, Excel, Internet, Outlook), aktivno znanje jednog stranog jezika u govoru i pismu te samoinicijativnost u radu i rješavanju problema. Prijavite se.

Unimed Pharma Marketing spol.s.r.o., slovenska farmaceutska kompanija, zapošljava na poziciji: Area Sales Manager (m/ž) u Zagrebu i ostalim regijama Hrvatske. Potreban vam je završen fakultet iz područja farmacije, medicine, veterine, stomatologije, kemije ili kemijske tehnologije. Također, da biste se uklopili u ovaj natječaj i konkurirali za dobivanje istog, trebate i iskustvo, poznavanje engleskog jezika, vozačku dozvolu B kategorije i dobro znanje rada na računalu. Ukoliko „se vidite“ na ovom poslu, kliknite na link i prijavite se brzom prijavom.

Tvrtka ZIEGLER, proizvođač vatrogasnih vozila i vatrogasne opreme s tradicijom dužom od 125 godina, zapošljava referenta nabave (m/ž) u Kutini. Ako se pitate što će uključivati vaše odgovornosti na ovom poslu, onda je to svakako koordinacija s ostalim odjelima unutar tvrtke, izrada narudžbi, unaprjeđenje poslovnih odnosa s postojećim dobavljačima te pronalazak novih. Prijave se zaprimaju do 21.06., pa neka vam ovaj natječaj ne promakne.

Manpower za klijenta – proizvodnu tvrtku s područja Sjeverozapadne Hrvatske, traži kandidata za poziciju: direktor društva (m/ž). Osnovne odgovornosti na ovom radnom mjestu obuhvaćaju vođenje operativnog poslovanja, financijske i kadrovske politike. Ukoliko imate petogodišnje iskustvo, završili ste pravo ili ekonomiju (VŠS, VSS), a odličan ste komunikator, nema razloga da ovaj natječaj propustite. Prijavite se brzom prijavom.

Zagrebačke pekarne Klara, sa 150 godina tradicije i iskustva, kontinuirano rastu i napreduju. Baš zato zapošljavaju referenta prodaje (m/ž), koji će redovito obilaziti kupce te neprestano raditi na unaprjeđenju i povećanju prodaje. Da biste se uklopili u ovaj natječaj trebate imati minimalno SSS, vozačku dozvolu B kategorije, a potrebno je i znanje rada na računalu, kao iskustvo iz ovog područja. Na ovaj posao u Zagrebu možete aplicirati sve do 31.05.

TPK-Zavod d.d., kompanija sa 68-godišnjim iskustvom u području osiguranja i kontrole kvalitete strojarskih i zavarivačko-montažnih radova, u stalnoj je potrazi za kadrovima koji će ojačati njihov tim. Trenutno je traženi djelatnik na poziciji: računovođa (m/ž). Glavne zadaće na ovom poslu uključuju knjiženje transakcija u glavnu knjigu, obračun plaća, komunikaciju s ostalim sektorima te praćenje zakona i propisa. Osnovni uvjeti koje kandidati trebaju zadovoljiti obuhvaćaju petogodišnje iskustvo, SSS/VŠS ekonomskog smjera te osnovno znanje engleskog ili njemačkog jezika. Više informacija doznajte na linku i prijavite se do 29.05.

Hrvatski registar brodova ima raspisan natječaj za inspektora PU za trup ili strojarske sustave (m/ž) u Rijeci. Osnovni je uvjet za prijavu da imate zvanje mag.ing. brodogradnje ili mag. ing strojarstva, 4 godine iskustva na poslovima kvalifikacije i statutatorne certifikacije brodova ili projektiranja/gradnje/održavanja brodova. Uporaba engleskog jezika u govoru i pismu bitna je stavka prilikom apliciranja na ovaj natječaj, a potrebna vam je i osnovna izobrazba za uporabu računala te vozačka dozvola B kategorije. Prijave se zaprimaju do 28.05. Požurite...

DIV Grupa d.o.o., najveća je grupacija specijalizirana za preradu, proizvodnju i trgovinu vijčane robe te ostalih strojnih dijelova i metalnih proizvoda te brodogradnje. Bitno je naglasiti da tvrtku obilježava stabilnost, rast i povećanje broja partnera te krajnjih potrošača u svim godinama postojanja. Dobra vijest je da zapošljava na čak 11 pozicija! Stručnjak za pripremu i provedbu EU projekata (m/ž), radnik u vijčari (m/ž), referent ljudskih resursa (m/ž), tek su mali dio raspisanih radnih mjesta za prijavu putem brze prijave. Kliknite na link za više informacija i prijavu.

OVS, talijanski modni brend koji je popularan u cijelom svijetu i koji na godišnjoj bazi ima 14 milijuna kupaca, za svoj tim traži blagajnika/prodavača (m/ž) u Osijeku, Splitu, Zagrebu. Odjeća za žene, muškarce i djecu dostupna je po pristupačnim cijenama, pa ne čudi zašto mami tu količinu ljudi u svoje dućane. Ako volite modu, komunikativni ste, a dijeljenje modnih savjeta nije vam strana pojava, zasigurno biste trebali provjeriti ovaj oglas za posao i uvjeriti se i sami da ste pravi kandidat/kinja za njega. Sretno u pronalaženju posla!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije