Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tržište rada

U potrazi ste za poslom? Evo koji se poslovi nude ovoga tjedna

poslovni ljudi
Foto: Thinkstock
27.02.2018.
u 14:31

PwC Croatia zapošljava na poziciji marketing & communications senior associate, a Bluesun Hotels & Resorts, jedan od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca, zapošljava djelatnika/icu u turističkoj agenciji

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

EAG Center Technologies zapošljava prodajnog predstavnika (m/ž) za područje Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Posao uključuje prodaju softverskih rješenja za unapređenje poslovanja u strojarskim i srodnim industrijskim granama. Rješenja su bazirana na primjeni informatičke tehnologije. Od kandidata se očekuje sposobnost prepoznavanja potencijalnih korisnika, kontaktiranje s njima, organiziranje sastanaka i prezentiranje prodajnih rješenja. Više o uvjetima prijave i natječaju potražite ovdje.

PwC Croatia zapošljava na poziciji: marketing & communications senior associate. Odgovarajući kandidat treba imati minimalno preddiplomski stupanj obrazovanja, odgovarajuće poznavanje MS Office paketa, pismenost na engleskom i hrvatskom jeziku, dobru komunikaciju i vještinu organiziranja. Više o uvjetima i načinu prijave potražite ovdje.

Bluesun Hotels & Resorts, jedan od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca, u čijem se sastavu nalazi 16 hotela, zapošljava djelatnika/djelatnicu u turističkoj agenciji. Posao zahtijeva prezentiranje i prodaju izleta, renta-cara i transfera za goste Kampa Paklenica, također svakodnevnu komunikaciju s partnerima, organizatorima izleta te obavljanje administrativnih poslova (vođenje evidencija). Mjesto rada: Starigrad Paklenica. Prijavite se ovdje.

Rabalux Rasvjeta d.o.o. traži prodajnog predstavnika za rad na području Dalmacije. Pozicija uključuje prezentiranje i prodaju robe iz asortimana tvrtke, svakodnevnu brigu i obilazak postojećih kupaca, pronalazak novih kupaca i projekata na dodijeljenom prodajnom području te brojne druge odgovornosti koje možete potražiti ovdje i prijaviti se za ovu poslovnu poziciju.

Bauwerk Boen d.o.o., članica Bauwerk Boen Grupe, traži visoko motivirane nove zaposlenike na radnom mjestu: specijalist za poslovne procese (m/ž) / business process specialist (BPM-Specialist) koji bi unaprjeđivao poslovne procese Bauwerk Boen grupe, povećavao učinkovitost i suradnju, kako između odjela Bauwerk Boen d.o.o. Đurđevac tako i članica Grupe. Više o natječaju i prijavi pogledajte ovdje.

Ziegler d.o.o. Zagreb tvrtka je kći matične firme Albert Ziegler GmbH iz Njemačke. Tvrtka se bavi projektiranjem, razvojem, izradom, održavanjem, popravcima i prodajom specijalnih vatrogasnih nadogradnji i vatrogasne opreme. Za potrebe proširenja svog tima poslodavac potražuje referenta ljudskih resursa (m/ž). Više o natječaju potražite ovdje. Također, poslodavac zapošljava i voditelja proizvodnje vatrogasnih vozila (m/ž), CNC operatera (m/ž), lakirera, bravara, kontrolora. Cjelokupnu ponudu poslova potražite ovdje.  

Naton ljudski potencijali, za klijenta - internacionalnu tvrtku koja se bavi prodajom odjeće i modnih dodataka za žene, traži voditeljicu/voditelja dućana odjećom. Mjesto rada: Zagreb, šoping-centar Avenue Mall. Više doznajte ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije