Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi na doček

U ponedjeljak – neradni dan u Tele2

Tele2 (1)
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
13.07.2018.
u 14:41

Poslovnice Tele2 koje se nalaze u trgovačkim centrima na dan finalne utakmice te za vrijeme dočeka radit će u skladu s radnim vremenom centara

Kako bi omogućili svojim djelatnicima da proslave i dočekaju naše nogometaše, Tele2 je odlučio proglasiti ponedjeljak 16.7.2018. neradnim danom za sve zaposlenike Tele2

"Tele2 uvijek u fokusu ima svoje korisnike, ali smo svjesni da bez sretnih djelatnika, nema ni zadovoljnih korisnika. Dio našeg načina poslovanja je i slavlje pobjeda, a ovo je i te kako razlog za slavlje. Ponosni smo što možemo barem ovako doprinijeti uspjehu kojeg su Vatreni za nas već ostvarili. Pozivamo i ostale kompanije da se povedu za našim primjerom jer ovo su dani koji se nikada ne zaboravljaju“ izjavila je Jasmina Gregurek, članica Uprave Tele2 Hrvatska.

Svi zaposlenici (uključujući i zaposlenike na prodajnim mjestima) koji iz poslovnih razloga ili zbog korištenja godišnjeg odmora nisu u prilici iskoristiti slobodan dan u ponedjeljak, imaju pravo taj slobodan dan iskoristiti naknadno

Poslovnice Tele2 koje se nalaze u trgovačkim centrima na dan finalne utakmice te za vrijeme dočeka radit će u skladu s radnim vremenom centara.

Za svoje su djelatnike pripremili i navijačke kape te su ih pozvali da i dalje neustrašivo bodre Vatrene i da ih u ponedjeljak na trgu Bana Jelačića dočekaju u što većem broju.
 

Ključne riječi

Komentara 1

PA
Pajkoslava2
15:12 13.07.2018.

bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije