Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

U Pevecu plaćajte Google Pay uslugom

Pevec
Foto: Promo
1/2
PR
Autor
PR članak
03.08.2018.
u 09:58

Pevec prodajna mjesta tako su bogatija za još jednu mogućnost izbora načina plaćanja

Novost na tržištu beskontaktnog plaćanja dodatni je benefit za sva prodajna mjesta i kupce-korisnike pametnih telefona i PBZ Visa Inspire kartice, odnosno PBZ-a koji je uslugu lansirao prvi na hrvatskom tržištu.

Pevec prodajna mjesta tako su bogatija za još jednu mogućnost izbora načina plaćanja. Mobitel koji je danas svima pri ruci treba jednostavno, uz uvjet pripremnih radnji PBZ bankarstva, prisloniti i plaćanje je brže i jednostavnije.

Podržavamo inovativne usluge naših  partnera u skladu s praćenjem tržišnih trendova koji daju veću mogućnost izbora našim kupcima, a istovremeno olakšavaju način plaćanja; istaknuo je predsjednik Uprave Jurica Lovrinčević.

Podsjetimo, Hrvatska je prva zemlja jadranske regije s kojom je Google sklopio partnerstvo, a PBZ je prva banka s kojom je Google ugovorio suradnju. Radi se o brzom, sigurnom i jednostavnom načinu on line plaćanja u trgovinama kako poručuju iz Googlea.

Ključne riječi

Komentara 2

TK
tomislav.klaric
10:59 03.08.2018.

S google payom se more plaćati svugdje gdje postoji POS aparat koji podržava bezkontaktno plaćanje. Nije potrebno uvodit nikakvu dodatnu uslugu da bi se podržavalo Google Pay plaćanje

HR
Hrabraja
02:12 04.08.2018.

Kaj im to vrijedi kad nemaju robe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?