Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSLAVA ROĐENDANA

Ikea obilježava pet godina rada, evo što su Hrvati najviše kupovali

IKEA Zagreb
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
21.08.2019.
u 16:48

U sklopu programa "Raznolikost i inkluzija" kompanija se fokusira na nekoliko područja, među kojima je i rodna ravnopravnost.

Robna kuća Ikea Zagreb u srijedu obilježava pet godina rada tijekom kojih ju je posjetilo više od 8,5 milijuna kupaca, koji su najviše kupovali led žarulje, koji su uz ručnike, tanjure i zdjelice i među najprodavanijim proizvodima, izvijestili su iz Ikee Hrvatska.

Uz milijune fizičkih posjetitelja u robnoj kući, Ikea Zagreb je u pet godina rada zabilježila i 28 milijuna posjetitelja svoje web stranice, više od sto tisuća ljudi sudjelovalo je na njihovim raznim radionicama, dok se u program lojalnosti uključilo više od 290 tisuća članova, neke su od zanimljivosti iz poslovanja koje navode iz Ikee.

Među najprodavanijim proizvodima u Hrvatskoj izdvajaju led žarulje, kojih je prodano više od 1,3 milijuna komada. Time su led žarulje i među najprodavanijim proizvodima, uz 2,3 milijuna komada prodanih tanjura i zdjelica, ili gotovo 1,1 milijun prodanih ručnika, itd. 

Iz Ikee podsjećaju i da su u Hrvatskoj otvorili i četiri dostavna centra - u Rijeci, Splitu i Osijeku te ove godine u Dubrovniku.

U sklopu programa "Raznolikost i inkluzija" kompanija se fokusira na nekoliko područja, među kojima je i rodna ravnopravnost. 

"Slijedom toga više od polovice rukovoditelja Ikea Hrvatska su žene, a s još pet tvrtki Ikea je ove godine osnovala i savez za rodnu ravnopravnost, pri čemu ne zaboravljamo ni muškarce pa smo tako svim novim očevima osigurali mjesec dana plaćenog dopusta", iznose iz Ikee, dodajući da će raznolikost, inkluzija i održivo poslovanje ostati među najvažnijim prioritetima poslovanja tvrtke Ikea Hrvatske i u nadolazećem razdoblju.

Komentara 4

Avatar macor42
macor42
18:04 21.08.2019.

Skandinavsko smece ;)

VE
vecernjitip2
17:19 21.08.2019.

Zbog podrške neznanstvenoj rodnoj teoriji, koorporacije treba bojkotirati. Uskoro će i pedofile podržavati i slično.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije