Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12. HR Summit

U novom dobu važno je izlaziti iz uhodanih šablona i razvijati agilnost

HR Summit
22.05.2019.
u 09:56

U bogatom programu našlo se mjesta za mnoge koji su upravo prema sloganu ovogodišnjeg 12. HR Summita ''(N)ovo doba – (n)ove odgovornosti'' svjesni trendova i svega onoga što digitalna transformacija donosi u poslovanje

(N)ovo vrijeme - (n)ove odgovornosti slogan je 12. HR summita koji će se održati u Zagrebu, a ujedno i glavna zadaća koje HR profesionalci u novom dobu moraju biti svjesni. Od njih se očekuje povećana agilnost, brža prilagodba na kompleksnost današnjeg poslovnog okruženja te iznalaženje prikladnih odgovora na izazove koje nameće kontinuirana digitalna disrupcija. Uz to, rast društvenih mreža i digitalizacija bitno su povećale stupanj transparentnosti HR procesa, što zahtjeva izravnu interakciju i 'in-time' djelovanje. Sve to HR profesionalcima nameće žurnu promjenu dosadašnjih HR paradigmi i izgradnju novih (digitalnih) kompetencija te jačanje sinergija između povezanih funkcija u organizaciji, prvenstveno HR-a, financija i marketinga (komunikacija).

Na ovogodišnjem HR Summitu tražit ćemo odgovore upravo na takve HR dileme i izazove, a uvod u ključnu temu bit će jednosatni panel na kojem će sudjelovati relevantna imena iz svijeta HR-a, poslovnih komunikacija, digitalne transformacije i financijskog savjetovanja koji će sa sudionicima podijeliti svoja iskustva, komentirati aktualne trendove i dati korisne i praktične savjete. Svoje ideje i stavove o novim odgovornostima HR funkcije razmijenit će Nathalie Lerotić Pavlik iz Infobipa, Violeta Colić iz Komunikacijskog ureda, Milan Horvat iz FIMA Plus, Marijo Volarević iz Croatia Osiguranja te Boris Šurija iz Behave, sve pod moderatorskom palicom Borisa Trupčevića.

U bogatom programu našlo se mjesta za mnoge koji su upravo prema sloganu ovogodišnjeg 12. HR Summita ''(N)ovo doba – (n)ove odgovornosti'' svjesni trendova i svega onoga što digitalna transformacija donosi u poslovanje, a posljedično time i funkciju upravljanja ljudskim resursima. Tako će kroz nekoliko tematskih predavanja stručnjaci iz prakse otkriti sve o važnostima digitalizacije, kreiranja brenda, poveznice između HR-a i marketinga ali i važnosti komunikacije uopće.

Digitalno doba donosi neke nove značajke u organizacijsku kulturu te samim time nameće i neke druge odgovornosti koje zahtijevaju organizacijsku prilagodbu. Upravo vodeći se promjenama kao dobrodošlima u svakoj organizaciji, ova jedina regionalna konferencija na području upravljanja ljudskim resursima po prvi puta će se održati u Zagrebu. Kako napominje Saša Jurković, predsjednik Udruge HR Centar, šablone nisu dobrodošle, a promjene su one za kojima trebamo ići.

''Ovogodišnji HR Summit okupit će mnoge stručnjake iz cijele Hrvatske, koji će zajedno raspravljati o budućnosti upravljanja ljudskim resursima, rekao bih, budućnosti HR struke. Usuđujem se reći da je program najbolji do sad i rezultat je odličnog rada Programskog odbora koji se sastoji od vrhunskih profesionalaca. 
Promjenom lokacije održavanja Summita u Zagreb, htjeli smo ukazati na važnost izlaska iz uhodanih šablona rada i agilnost, koje današnji HR manageri moraju razvijati kako bi bili konkurentniji'', rekao je tim povodom Jurković.

Anticipirajte blisku HR budućnost i osigurajte (daljnju) relevantnost HR funkcije u Vašoj organizaciji. Prijavite se na 12. HR Summit koji će se 29.5. održati u hotelu The Westin u samom centru Zagreba!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije