Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • joana:

    Da istina je da je u EU jako puo nezaposlenih.Ali ti isti primaju jako velike pomoci od drzave.Voze skupe aute,prave djecu,idu na godisnje odmore i bolje zive od nas koji radimo.Isto tako istina je da im je zivot bogatiji nego ... prikaži još! radniku u Hrvatskoj.Netreba niko komentirati da u EU nije dobro,jer ako nezna kako se zivi u EU .Tko zeli raditi zasigurno ima posla,posebno za skolovane mlade ljude.

  • c11dugi:

    Ovo sve treba uzeti s rezervom pogotovo što se sada računaju i građani zemalja bivšeg istočnog bloka koje su u EU ušle s visokom stopom nezaposlenosti. Tu treba ubrojiti i zemlje u kojima se više isplati biti na burzi nego ... prikaži još! raditi (iz pogleda neradnika) kao skandinavske zemlje i na kraju stare članice koje imaju ogroman broj stanovnika koje se naselilo u prvoj generaciji prije 40 ili manje godina, a čija većina nasljednika ne želi raditi jer su i sa socijalnom pomoći boljestojeći nego da su ostali u matičnim zemljama. I na kraju domicilno stanovništvo koje nije dovoljno obrazovano, a na čijim mjestima rade useljenici kojima to nije ispod časti

  • samar:

    Ubojstva, droga, prostitucija, pederluk, laž, mito, otimačina----- to je EU kultura i pravna stečevina, to nam nude i nameću., bezakonje i nepravdu gdje je samovolja pravo a sila pravda. Smrt EUu i EU \'\'vrijednostima\'\' i pravnoj stečevini.

Još iz rubrike Biznis

OMILJENI NAPITAK

Kava je iz restorana i kafića prešla u kućne ‘urede’, a maloprodaja u lockdownu porasla je i 40 posto

BORBA S DEPRESIJOM

Što je ispod površine otkriva kampanja za Hrvatsko psihijatrijsko društvo

POVEĆANA ZAŠTITA

Zaba u online plaćanja uvela provjeru biometrijom; otiskom prsta ili prepoznavanjem lica