Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

U Croatia osiguranju čeka vas pametna karijera i posao budućnosti

Croatia osiguranje
08.03.2021.
u 08:30

Digitalizacija i transformacija pojmovi su koji čine okosnicu strategije razvoja gotovo svake suvremene kompanije, no osim u strateškim planovima, rijetki su oni koji tim pojmovima udahnu i život

Kompanija koja se istinski posvetila razvoju poslovanja budućnosti ujedno je i najdugovječnija hrvatska osiguravajuća kuća, Croatia osiguranje. Od kreiranja novih proizvoda, preko jačanja zadovoljstva klijenata do inovativnih rješenja unaprjeđivanja poslovanja, Croatia na svakom koraku implementira najsuvremenija tehnološka otkrića, predvodi digitalne trendove i transformira industriju osiguranja.

U CO idu korak dalje

Nije dovoljno prihvatiti ono što je trenutno dostupno i aktualno, zato su u Croatiji otišli korak dalje te u razvoj projekata transformacije i digitalizacije poslovanja ulažu preko 200 milijuna kuna. Uz razvoj tehnoloških rješenja, koja su samo alat, Croatia kroz suradnju s FER-om na InsurTech studiju priprema eksperte u čijim će rukama ti alati donijeti promjenu ne samo u načinu rada i razmišljanja, već i ukupnom konceptu funkcioniranja industrije osiguranja.

Uz brigu o klijentima, u samu ideju poslovanja Croatije utkana je usmjerenost na ljude koji su temeljna vrijednosti i snaga kompanije, stoga kontinuiranim edukacijama, nagrađivanjem i stimulacijama daju ono najbolje svojim zaposlenicima. Zato se rad u Croatiji doživljava kao nešto više od posla, kao mjesto gdje se gradi karijera i razvija budućnost. Na pitanje zašto je dobro biti u Croatiji, najčešći je odgovor: „Jer je Croatia trenutno veliko digitalno gradilište, u kojem gradimo osiguranje budućnosti kakvo do sada na ovim prostorima nije viđeno. Zato jer je ovo posao budućnosti, a uz odlične plaće, nagrade i bonuse puno se ulaže i u razvoj i edukaciju tima“. 

Kako bi nastavila predvoditi trendove, Croatia proširuje svoj tim koji okuplja neke od najboljih IT stručnjaka u industriji. Trenutno se zapošljavaju stručnjaci na pozicijama sistem, software i DevOps inženjera te poslovni analitičari.

Kako se razvija posao budućnosti u agilnim i krosfunkcionalnim timovima IT sektora u Croatiji pogledajte u videu.

Dobro je biti u Croatiji i zato posjetite pametnekarijere.hr, prijavite se i gradite karijeru tamo gdje se trud isplati.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije