Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domaći naručitelj

U Brodosplitu porinut brod za nautički turizam

brodosplit (1)
Ivo Čagalj/PIXSELL
19.09.2013.
u 15:05

Brod se gradi za domaćeg naručitelja, obrt „Providnost“ u vlasništvu Marija Ercegovića iz Krila Jesenice

-Ovo je drugo porinuće u Brodosplitu u dva dana. Svi se veselimo ovakvim događajima i sigurni smo da će ih biti još mnogo. Čestitam vlasnicima, naručiteljima broda koji su imali povjerenje u nas i nadam se da je ovo početak naše dugoročne suradnje - ustvrdio je Darko Pappo, član uprave Brodosplita prilikom porinuća Novogradnje 522, broda za nautički turizam, u utorak u Brodosplit-Brodogradilištu specijalnih objekata.

Brod se gradi za domaćeg naručitelja, obrt „Providnost“ u vlasništvu Marija Ercegovića iz Krila Jesenice. Brodosplit je za naručitelja izradio čelični trup i nadgrađe za brod duljine 45,59 metra i širine 9,00 metara.

>> U Brodsplitu porinut najveći brod na svijetu za teške terete

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije