Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
popularniji sportski brend

Tužna vijest za sve ljubitelje Nike-a: Zatvaraju prodaju u Hrvatskoj!

Trgovina Nike
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
23.02.2019.
u 19:46

Iako nisu naveli razloge svojeg odlaska, iz Nike-a su najavili da će svoje poslovanje na hrvatskom tržištu nastaviti ponajprije putem web shopa i mobilnih aplikacija

Najpopularniji sportski brend zatvara svoju veleprodaju i maloprodaju u Hrvatskoj, prenosi Lider. Nedavno je zatvoren i Nike Factory Store, koji je desetak godina uspješno poslovao u sklopu Roses Designer Outleta.

Iako nisu naveli razloge svojeg odlaska, iz Nike-a su najavili da će svoje poslovanje na hrvatskom tržištu nastaviti ponajprije putem web shopa i mobilnih aplikacija. 

 


 

Ključne riječi

Komentara 46

IB
Ivan_bol
22:27 23.02.2019.

Za prodanih par tenisica po danu im sene isplati voditi ducan. Najam, rezije, place ....... Stavili sve na papir i izracunali da im je veci profit s kurirskom dostavom. Jako jako jednostavno....

TH
than
02:23 24.02.2019.

Ne znam kako ću ovo preživjeti. Evo režem vene, zovem bijeli i plavi telefon. Kao prvo u tom outletu su prodavali robu koja je ostala na zalihama. Dakle robu koju nitko nije kupio. Bilo to čudni brojevi ili neka greška. Kao drugo zaboli me za nike. Usmrde im se tenisice u rekordnom roku. Kao treće i dalje ostaju tu, preko maloprodajnih partnera preko kojih su i do sada 99.9% robe prodali.

HH
Hrvoje Hrk !!
19:55 23.02.2019.

Odlicna vijest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije