Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ECTAA TRAŽI ODGOVOR

Turizam je spreman, želimo čuti uvjete za putovanja

Centar Splita za vrijeme korona turisticke sezone
Milan Sabic/PIXSELL
10.03.2021.
u 07:52

Čelnik ECTAA-e ističe da je nužan zajednički pristup temeljen na “testiranju i upotrebi zdravstvenih potvrda za olakšavanje putovanja”

Turistička su poduzeća pripremila rigorozne zdravstvene i sigurnosne protokole, a putnici i turistička industrija sad samo čekaju odluke kada i pod kojim uvjetima se putovanja mogu nastaviti, poručuje Pawel Niewiadomski, predsjednik Europskog udruženja agencija i turoperatora.

Čelnik ECTAA-e ističe da je nužan zajednički pristup temeljen na “testiranju i upotrebi zdravstvenih potvrda za olakšavanje putovanja”.

Kao argument da od sezone proljetnih i ljetnih putovanja ne treba strahovati, navodi se informacija njemačkog Instituta za kontrolu i prevenciju bolesti Robert Koch prema kojoj su klasični, organizirani odlasci na godišnji odmor tijekom prošle godine “samo malo pridonijeli učestalosti infekcija u Njemačkoj”, kaže se u priopćenju ECTAA-e.

>> Pogledajte i ovaj video: U Trogiru možete probati biftek omotan zlatom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije