Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

TriGranit proglašen četvrtim najvećim poduzetnikom u Europi

arena centar
18.02.2010.
u 13:39

TriGranit Development Corporation djeluje u sedam zemalja srednje i istočne Europe te je otvorio svoj ured u Hrvatskoj 2005. TriGranit je bio uključen u projekt javno-privatnog partnerstva "Arena Zagreb", a prvi mu je vlastiti projekt, koji će realizirati u Hrvatskoj, trgovačko-zabavni centar "Arena Centar".

Na rang-ljestvici stručnog časopisa Propery EU TriGranit je proglašen četvrtim najvećim poduzetnikom u Europi.

TriGranit Development Corporation djeluje u sedam zemalja  srednje i istočne Europe te je otvorio svoj ured u Hrvatskoj 2005. TriGranit je bio uključen u projekt javno-privatnog partnerstva "Arena Zagreb", a prvi mu je vlastiti projekt, koji će realizirati u Hrvatskoj, trgovačko-zabavni centar "Arena Centar".

Taj se projekt trenutačno gradi na zagrebačkom Laništu pokraj Arene Zagreb, bit će otvoren za javnost krajem ove godine, a imat će atraktivni i novi sadržaj koji uključuje: zabavu 21. stoljeća, jedinstven krajobraz, sinergiju koja će se uspostaviti s Arenom, nove i popularne brandove te nove koncepte postojećih brandova na hrvatskom tržištu. Arena Centar bit će jedini u Europi prilagođen i slabovidnim osobama.

Arena Centar, čija je ukupna vrijednost investicije 244 milijuna eura, sadržavat će 10 velikih i više od 200 manjih i srednjih trgovina, supermarker Interspar, multipleks "Cinestar" te mnogo više zabavnog i gastronomskog sadržaja – sve na 60.000 četvornih metara. Arena Centar će nuditi 3500 parkirališnih mjesta.

 

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
14:12 18.02.2010.

Eh, da je barem \"Tri granit \" hrvatski, pa da se širi. Ovako nas stranci stišču i potkradaju, a mi bi se trebali kao veseliti ,kak su oni uspješni.Hebemti kapitalizam u globalu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije