Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLAGDANSKA SATNICA

Pripremite se na vrijeme: Evo kako rade trgovački lanci na blagdan Tijelova

šoping
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
1/4
19.06.2019.
u 13:14

Trgovački centri uglavnom rade prema redovnom radnom vremenu

U četvrtak je blagdan Tijelova. Onima koji su odlučili upravo taj dan otići u kupnju donosimo popis trgovina i trgovačkih centara gdje to mogu obaviti.

Veliki broj Konzumovih trgovina bit će otvoreno do 13 sati, kao po nedjeljnom radnom vremenu. Više o tome možete saznati OVDJE.

Lidl će pak na Tijelovo raditi ponegdje od 8 do 21 sat. Više o tome možete saznati OVDJE.

Sparovi supermarketi radit će do 14 sati, dok će Intersparovi hipermarketi raditi ovisno o radnom vremenu trgovačkog centra.

Kaufland će raditi kao nedjeljom, do 21 sat. Plodine će raditi od 7 do 22 sata, po standardnom radnom vremenu.

Prodajni centri Peveca Pula, Zadar i Split rade od 8 do 16 sati, a ostali prodajni centri rade kao nedjeljom.

City Center one u Zagrebu radi prema redovnom radnom vremenu. Trgovine u Avenue Mallu rade od 10 do 21 sat. I Arena Centar također radi po redovnom radnom vremenu.

 

Ključne riječi

Komentara 1

SK
strogo kontrolirani vlakovi
02:12 21.06.2019.

Da imaju imalo obzira prema zaposleni(ci)ma ne bi radili. Zašto u najrazvijenijim zemljama svijeta dućani ne rade za vrijeme praznika /blagdana, a u siromašnima rade? Očito je da nije riječ o zaradi. Ne pada mi napamet kupovati tih dana. Ako ništa drugo, zbog solidarnosti s ljudima koje se tjera tada raditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije