Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI POSAO

Imate srednju stručnu spremu i želite plaću od 36.000 kuna? Evo kako se možete prijaviti

burza rada
Foto: Ilustracija: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
22.01.2020.
u 11:56

Europski patentni ured zapošljava na poziciji Administrative Employee (Legal Assistant) (m/ž). Nudi se mjesečna plaća od cca 36.000 kuna neto.

Ugodna radna atmosfera, plaća koja stiže na vrijeme i poslovni izazovi su nešto što velika većina ljudi želi od svojeg posla. Mnogima je nepojmljivo da odlaze na posao sretni, a to je upravo nešto čemu bi svi trebali težiti s obzirom da na poslu provodimo najviše vremena. Oni koji su ostali bez posla ili pak oni koji žele bolje mogu pogledati sve što im posao.hr nudi,a  ovo su neki od poslova koji bi mogli promijeniti vaš život. 

Donosimo neke od oglasa: 

Europski patentni ured zapošljava na poziciji Administrative Employee (Legal Assistant) (m/ž). Nudi se mjesečna plaća od cca 36.000 kuna neto.

Glavne odgovornosti su rukovođenje komunikacije i korespondencije, uključujući podatke i arhive te file management. Posao se sastoji i od praćenja rokova, obrade zakonskih dokumenata i raznog asistiranja. Od kandidata se očekuje odlično znanje engleskog u govoru i pismu, dobro znanje francuskog ili njemačkog u govoru i pismu, vrlo dobro znanje i iskustvo s tajničkim i administrativnim dužnostima, multitasking i odlične organizacijske vještine. Mjesto rada je München, Njemačka. Prijave su otvorene do 11.2. Potrebne kvalifikacije za prijavu su srednja stručna sprema i relevantno profesionalno iskustvo, znanje dva službena jezika Europskog patentnog ureda (EPU) i državljanstvo jedne od zemalja EPU-a. Prijavite se.

Falkensteiner traži nove radne snage na pozicijama: executive chef (m/ž), sous chef (m/ž), kuhar/ pomoćni kuhar (m/ž), pomoćni kuhinjski radnik (m/ž), glavni konobar (m/ž), konobar/ pomoćni konobar (m/ž), barmen (m/ž). Mjesto rada je Punat, a prijave se zaprimaju do 20.2. Potražite ostale poslove ovog poslodavca i prijavite se. 

Naton za klijenta zapošljava u Zagrebu: Logistics and Commercial Administration Manager (m/ž) i Projekt asistent – Moderna umjetnost (m/ž); u Rijeci doktora dentalne medicine (m/ž) te u Varaždinu i Puli voditelja medicinsko – biokemijskog labaratorija (m/ž). Rok prijave je 26.1. Za poslove je potrebna visoka stručna sprema i relevantno iskustvo. Potražite više i prijavite se na linku.

Samer International zapošljava Junior Network Development Managera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Glavni zadaci su razvitak novih i postojećih poslova, razvitak i održavanje agenata, razvoj i održavanje internih odnosa i ostalo. Potrebne vještine su odlično znanje engleskog jezika, dobro znanje MS Office-a i općenito poznavanje logistike i transporta te orijentiranost na prodaju. Prijave su otvorene do 31.1. Aplicirajte.

Emakina.hr traži .NET developera (m/ž) i front-end developera (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 31.1. Poslodavac nudi zanimljive i raznolike projekte s međunarodnim klijentima, izazove u brzorastućoj tvrtki, certificiranje, učenje novih tehnologija, stručne konferencije, pohađanje tečajeva i seminara, učenje stranih jezika, rad u inozemstvu unutar Emakina grupacije. Prijavite se ovdje.

Hedera Estate zapošljava voditelja tehničke službe (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 31.1. Osnovni zadaci su: planiranje i organiziranje rada odjela, vođenje odjela i upravljanje ljudskim potencijalima. Traži se iskustvo na istim ili sličnim poslovima minimalno tri godine, dobra pismena i usmena komunikacija na engleskom jeziku, znanje rada u MS Office paketu i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Philips traži nove radne snage u Zagrebu: Digital Marketing Manager (m/ž) i Sales Representative OHC (m/ž). Prijave su otvorene do 12.2. Za poslove je potrebno trogodišnje do petogodišnje radno iskustvo, proaktivnost i orijentiranost na ciljeve, napredno korištenje računala, dobro znanje engleskog jezika i vozačka dozvolaB kategorije. Pogledajte uvjete poslova i prijavite se ovdje.

Reca d.o.o. zapošljava prodajne savjetnike za male i srednje kupce metaloprerađivačkog sektora (m/ž). Mjesto rada: srednja Dalmacija, Istra te Rijeka i okolica. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, spremnost na terenski rad te komunikativnost, pregovaračke i prezentacijske vještine, motiviranost, fokus na postizanje ciljeva, spremnost na kontinuirano učenje, znanje rada na računalu, vozačka dozvola B kategorije te iskustvo sa sličnim terensko – komercijalnim poslovima. Prijave su otvorene do 27.1. Prijavite se.

FINA zapošljava višeg specijalista za tehnologiju (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 27.1. Potrebna je visoka stručna sprema, petogodišnje radno iskustvo, pasivno znanje engleskog jezika, poznavanje rada na računalu. Dodatne edukacije iz područja kartičnog poslovanja su prednost. Prijavite se.

Traussing zapošljava Branch Managera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb i okolica. Prijave su otvorene do 30.1. Poslodavac nudi kompetitivnu plaću, mogućnost osnivanja vlastitog tima, sigurno i stabilno okruženje u dobrostojećoj kompaniji. Potrebne su vještine vođenja tima i upravljanja ljudskim resursima, mogućnosti organiziranja, planiranja i zadavanja prioriteta u nepredvidljivom logističkom okruženju, samoinicijativnost te znanje engleskog i njemačkog jezika. Potrebno je petogodišnje radno iskustvo. Prijavite se na linku.

Deltron traži specijalista marketinga i grafičkih rješenja (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 31.1. Poslodavac nudi fer primanja, brojne dodatne benefite, zdravo okruženje, uhodanu organizaciju, poticanje inicijative, prijenosno računalo i službeni mobitel. Od kvalifikacija je potrebna viša ili visoka stručna sprema ekonomskog, grafičkog ili informatičkog smjera, visoka razina pismenosti i vještine kreativnog pisanja, poznavanje rada s aplikacijama InDesign, Photoshop, Illustrator te općenito PDF – procesa na Mac OS ili PC platformi i ostalo. Potražite detalje i ostvarite prijavu ovdje.


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije