Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSAO.HR

Tražite posao? Trenutno zapošljavaju Strabag, Metro, Prima Pharme... Evo što nude

HZZ
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
10.06.2020.
u 17:16

Ovo su na portalu posao.hr trenutno najistaknutije ponude za posao.

U suradnji s portalom  posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada.

Metro Cash & Carry, jedan od najuspješnijih veleprodajnih lanaca u svijetu zapošljava višeg računovođu (m/ž) u Zagrebu. Osoba koja će obnašati ovaj posao samostalno će izvršavati svakodnevne operativne zadatke u računovodstvu, provjeravati i usklađivati financijske izvještaje, pripremati različite interne izvještaje te obavljati druge srodne poslove. Za prijavu su potrebne minimalno 3 godine radnog iskustva. Osim toga očekuje se i poznavanje MSFI-ja te lokalnog GAP-a, ali i znanje engleskog jezika. Idealan kandidat je visoko motivirana i analitična osoba, spremna na timski rad. Za ostale detalje natječaja i prijavu kliknite na link .

Strabag, europski tehnologijski koncern za građevinske usluge, zapošljava Senior Software Developera (m/ž) u Zagrebu. Očekuje se da imate minimalno 8 godina iskustva u programiranju te da znate njemački jezik. Ovaj poslodavac nudi inovativne, tehnološki zahtjevne projekte te rad u međunarodnom okruženju. Ako vas zaposle bit ćete dio tima koji se sastoji od 70 programera. Tražite novi izazov? Prijavite se . Sve aktivne oglase ovog poslodavca možete pronaći na linku .

Dupin d.o.o. traži voditelja robne marke LINDT (m/ž) u Zagrebu. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za kreiranje i planiranje programa koji potiču prodaju, upravljat ćete grupom proizvoda, razvijat ćete marketinške i promotivne aktivnosti, brinut ćete o profitabilnosti proizvoda. Idealan kandidat ima VSS ili VŠS marketinga, trgovine, ekonomije ili nekog drugog sličnog smjera. Prednost se daje osobama koje imaju iskustvo u radu s proizvodima široke proizvodnje (FMCG). Očekuje se odlično znanje engleskog jezika te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje .

Tehnozavod Marušić zapošljava na poziciji voditelj projekata - inženjer specijalist (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi rad na jedinstvenim i tehnološki naprednim projektima, profesionalni napredak i kontinuirano stručno usavršavanje, službeni automobil, mobitel, laptop, kompetitivna primanja te brojne materijalne i nematerijalne benefite. Ravnoteža između privatnog i poslovnog života je u ovom poduzeću poprilično bitna! Vaš posao će biti organiziranje i vođenje projekata, tehnička razrada rješenja, praćenje financijske realizacije projekta, ugovaranje novih poslova i komunikacija s klijentima. Za prijavu na ovaj natječaj, otvoren do 08.07. kliknite na link .

PRO-Monting d.o.o., tvrtka koja se ističe svojim uspješnim poslovanjem i kontinuiranim rastom poziva vas da im se pridružite na sljedećoj poziciji: regruter - administrator (m/ž) u Zagrebu. Imate želju sudjelovati u ljudskim resursima u području građevinske industrije? Znatiželjni ste i proaktivni? Ovo je idealna pozicija za vas. Imat ćete vlastiti ured, službeno prijenosno računalo i mobitel, osigurano parkirno mjesto u garaži poslovne zgrade, stimulativna primanja, priliku za profesionalnim razvoj i napredak. Ako ste zainteresirani, prijavite se !

Falkensteiner Hotels & Residences zapošljava zamjenika glavnog kuhara (m/ž) ili sous chefa. Novozaposlena osoba će biti zadužena za koordiniranje i nadziranje procesa rada u kuhinji, kontroliranje procesa narudžbe i skladištenja namirnica, kontroliranje procesa i kvalitete pripreme hrane te za obavljanje drugih srodnih poslova. Za prijavu morate imati minimalno 3 godine iskustva na sličnom poslu, razvijene organizacijske, voditeljske i međuljudske vještine. Traži se odgovorna, motivirana osoba s izraženim sposobnostima planiranja i organizacije posla. Minimalna tražena razina obrazovanja je SSS. Zanima vas rad u dinamičnoj i izazovnoj radnoj atmosferi? Proaktivni ste i ambiciozni? Tvrtka Falkensteiner Hotels & Residences je upravo ono što tražite! Što čekate? Prijavite se! Ostale oglase ovog poslodavca možete pronaći na linku .

Super igra d.o.o., vlasnik brenda Arena Casino zapošljava na sljedećim pozicijama u Zagrebu: voditelj računovodstva i financija (m/ž) , voditelj tehničke službe (m/ž) , voditelj logistike i skladišta (m/ž) i voditelj HR (m/ž) . Traže se odgovorne, organizirane i sposobne osobe. Rok prijave na ove natječaje je 30.06. Zainteresirani ste? Kliknite ovdje za više detalja.

Imate priliku postati dijelom uspješnog SofaScore tima koji putem svoje aplikacije donosi sportske rezultate i sportsku statistiku za 20 milijuna aktivnih korisnika diljem svijeta. Iz poduzeća traže Senior iOS Developera (m/ž) u Zagrebu koji će sudjelovati u održavanju i razvoju aplikacije, raspisivati nove zahtjeve u Swiftu, implementirati nove funkcionalnosti, pregledavati postojeće funkcionalnosti aplikacije pisane u Swiftu te u programskom jeziku Objective-C. Od kandidata se očekuje da ima minimalno 3 godine iskustva. Ako vas zaposle radit ćete u zdravom i otvorenom okruženju koje se kontinuirano razvija, unapređuje i istražuje nove tehnologije. Zvuči kao posao iz snova? Za prijavu kliknite na link .

posao.hr za klijenta iz Zagreba traži voditelja skladišta (m/ž). Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za raspoređivanje i koordiniranje radnih zadataka unutar skladišta, brigu o skladištenju robe, organizaciju isporuke, planiranje rasporeda za vozače. Očekuju vas stimulacije prema ostvarenim rezultatima te dodatna usavršavanja. Direktno ćete komunicirati s upravom zbog čega dolazi do brzog donošenja odluka. Zainteresirani ste? Kliknite ovdje za više informacija i prijavu.

Zdravstvena ustanova Ljekarne Prima Pharme najveći je ljekarnički lanac koji broji više od 70 ljekarničkih jedinica širom Hrvatske. Iz ustanove traže voditelja ljekarne (m/ž) u Čakovcu. Novozaposlena osoba bit će zadužena za organizaciju, koordinaciju i nadzor poslova u ljekarničkoj jedinici, vođenje i razvoj zaposlenika, izdavanje lijekova te za stručno savjetovanje pacijenata. Od kandidata se očekuje VSS, posjedovanje odobrenja za samostalan rad. Potrebno je imati dobre voditeljske, organizacijske i koordinacijske vještine. Želite se prijaviti? Ostale uvjete natječaja potražite na linku .

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije