Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponuda poslova

Tražite posao? Evo što se nudi ovoga tjedna na tržištu rada

posao
Foto: Thinkstock
03.07.2018.
u 16:12

Cameo zapošljava dispečera u Zagrebu, a Pepco zapošljava na poziciji Finance assistant

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Cameo zapošljava dispečera (m/ž) u Zagrebu. Opis posla uključuje zaprimanje poziva u call centru (centralna jedinica za sve gradove), prosljeđivanje narudžbi na vozače, komunikaciju i kontrolu rada vozila u smjeni. Ukoliko ste ogranizirani i poznajete rad na računalu prijavite se ovdje. Poslodavac vam nudi rad u vodećoj taxi kompaniji u Hrvatskoj.

Pepco zapošljava na poziciji: Finance assistant (m/ž) u Zagrebu. Ukoliko imate završen Ekonomski fakultet (financije ili računovodstvo), poznajete računovodstvena načela, krase vas odlične komunikacijske vještine i timski ste igrač, prilika je ovo za vas. Provjerite detalje na linku i sretno vam s prijavama.

Dekra za klijenta traži motiviranu i odgovornu osobu na poziciji: viši referent u računovodstvu/poslovni analitičar (m/ž). Mjesto rada: Novigrad. Odgovornosti koje vas očekuju na ovom poslu uključuju pripreme financijskih planova, analizu poslovanja te ostale srodne zadaće. Želite li ostvariti kontinuirani rast? Prijavite se putem brze prijave!
 
Sidro-Dent d.o.o., firma koja uspješno posluje više od 20 godina u Hrvatskoj i na inozemnom tržištu, zapošljava komercijalista (m/ž) za Zadarsku, Šibensko - kninsku, Splitsko - dalmatinsku, Dubrovačko – neretvansku županiju. Traži se djelatnik ili djelatnica za prodaju stomatoloških i zubotehničkih materijala i opreme. Uvjeti za prijavu su  trogodišnje iskustvo, srednja stručna sprema/viša stručna sprema te engleski jezik (napredno) i njemački jezik (osnovno). Dodatno, rad u  Wordu, Excel,u Outlooku. Prijavite se ovdje.

Jadran informatika d.o.o., poduzeće koje se više od 20 godina bavi razvojem ERP sustava, zapošljava ABAP programera (m/ž) u Rijeci. Aplikacije koje se razvijaju usmjerene su prema farmaceutskoj industriji, ljekarnama i trgovini. Očekuju vas dodatne edukacije, primanja sukladna vašem iskustvu te ostale pogodnosti, ovisno o brzini adaptacije i uključivanja u projekte. Prijavite se putem brze prijave!

Aluflexpack novi d.o.o. zapošljava administratora (m/ž) u odjelu ljudskih potencijala, u Drnišu. Ovaj posao uključuje vođenje procesa regrutiranja i selekcije, zapošljavanje, praćenje radne uspješnosti, administrativnu podršku u edukaciji i razvoju karijere. Ukoliko imate dvogodišnje iskustvo, VŠS, VSS (poželjno ekonomski/pravni ili društveni smjer), napredno se koristite MS Office programima, poznajete strani jezik te imate vozačku dozvolu B kategorije, prijavite se putem linka.

Fina, vodeća hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga, zapošljava na poziciji: referent za šalterski rad (m/ž), za rad u Splitu. Potrebne su vam sljedeće kvalifikacije - VŠSS/bacc. – ekonomski smjer, 8 mjeseci radnog iskustva, poznavanje poslova platnog prometa, razvijene komunikacijske vještine. Provjerite detalje na linku i na vrijeme se prijavite.

McDonald's, najveći lanac restorana brze usluge u svijetu, zapošljava radnike (m/ž) u restoranu. Mjesto rada: Vrata Jadrana, pored Rijeke. Poslodavac nudi ugovor o radu na puno radno vrijeme, studentski posao, adekvatan trening i praćenje razvoja te mogućnost napredovanja u dinamičnom radnom okruženju. Prijavite se brzom prijavom!

Oranje Groep B.V., specijalizirana tvrtka za posredovanje u zapošljavanju tehničkog osoblja unutar građevinske i petrokemijske industrije, zapošljava na 8 pozicija u Rotterdamu, u Nizozemskoj! Vodoinstalater (m/ž), Brodomonter (m/ž), samo su neke od pozicija koje možete provjeriti na linku. Očekuju vas atraktivna primanja, besplatni smještaj te zdravstveno osiguranje. Spremni ste na rad u inozemstvu? Sretno s prijavama!

Adria Grupa d.o.o., jedno od vodećih facility management poduzeća u Republici Hrvatskoj, zapošljava na poziciji: voditelj poslova unutarnjeg čišćenja (m/ž). Opis posla uključuje organizaciju rada djelatnika na terenu, obilazak terena i nadzor nad radom djelatnika, nabavu potrošnog materijala, poduzimanje mjera racionalizacije troškova i unapređenja poslovnih procesa. Koje vam kvalifikacije trebaju za ovaj posao? Provjerite u oglasu i sretno s prijavama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije