Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prima, pekarne Klara...

Tražite posao? Evo što se nudi ovoga tjedna

računalo
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
12.02.2018.
u 13:58

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Prima, najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, s deset operativnih kompanija u četiri države, zapošljava pravnog pripravnika (m/ž) u Bjelovaru. Idealni kandidat treba raditi na izradi ugovora, podnesaka, treba pratiti zakonske propise te savjetovati druge odjele. Više o uvjetima natječaja i prijavama pogledajte na linku.

Zagrebačke pekarne Klara potražuju široku lepezu djelatnika za grad Zagreb. Od tehnologa, preko pekara, pa sve do voditelja Premium Stora. Pogledajte rokove i bogatu ponudu poslova ovdje. Sretno s prijavama!

Naton ljudski potencijali, za klijenta - internacionalnu tvrtku koja se bavi prodajom odjeće i modnih dodataka za žene, traži voditeljicu/voditelja dućana odjećom. Mjesto rada: Zagreb, shopping centar Avenue Mall. Više doznajte ovdje.

Supera kvaliteta d.o.o. traži odgovornu i pouzdanu osobu za samostalno obavljanje uredsko-administrativnih i financijskih te organizacijsko–logističkih poslova. Rad uključuje raznolikost i dinamičnost, u malom timu s velikim domaćim i međunarodnim iskustvom. Brza prijava ovdje.

Hilti na području Jadranske obale zapošljava specijalista za zapošljavanje (recruiting specialist m/ž). Tvrtka nudi vrhunsku tehnologiju za potrebe građevinskih djelatnosti u cijelom svijetu, s više od 75 godina dugom tradicijom. Hilti proizvodi, sustavi i usluge, građevinskim stručnjacima nude inovativna rješenja s izuzetno visokom dodatnom vrijednosti. Ukoliko imate 3 godine iskustva u ljudskim potencijalima, snažni ste u komunikaciji, a završili ste psihologiju ili ekonomiju, kliknite za više informacija ovdje.

Merkur osiguranje d.d. zapošljava suradnika u Odjelu podrške kupcima. Ključne su odgovornosti potencijalnih kandidata zaprimanje dolaznih poziva, odgovaranje na upite i komunikacija s postojećim i novim klijentima, u skladu s poslovnim procedurama društva. Više o uvjetima i prijavi na oglas pogledajte ovdje.

M Hasler j.d.o.o. potražuje web developera  u Rijeci, za rad na interesantnim projektima uz opuštenu radnu atmosferu i fleksibilno radno vrijeme. Poslodavac se bavi prvenstveno razvojem web aplikacija s naglaskom na E-commerce i surađuje isključivo sa stranim klijentima. Uredi se nalaze u poslovnom centru Zagrad u središtu Rijeke. Prijaviti se možete ovdje.

Pevec za proširenje tima u Bjelovaru, traži najbolju osobu za poziciju: direktor sektora financija i kontrolinga (m/ž). Poslodavac traži osobu koja zadovoljava sljedeće uvjete: ima VSS, pet godina iskustva na rukovodećim pozicijama u području financija i računovodstva, poznaje zakonske regulative iz područja poreza, računovodstva i financija, aktivno se služi engleskim jezikom. Pogledajte ostale potrebne uvjete koje trebate zadovoljiti za ovu poziciju te se prijavite ovdje.

Pliva zapošljava na tri pozicije! Traži se računovođa (m/ž), razvojni inženjer za medicinske uređaje (m/ž) te glavni inženjer strojarstva za razvoj medicinskih uređaja (m/ž). Na ove poslove se možete prijaviti do 21.02., stoga ne gubite vrijeme! Sretno.

OTP banka Hrvatska traži samostalnog bankara, za rad na šalteru u Poslovnoj jedinici Pazin. Odgovornosti na ovoj poziciji uključuju servisiranje klijenata banke i prodaju posebnih proizvoda klijentima banke te održavanje i uspostavljanje kontakta i poslovnog odnosa s postojećim i potencijalnim klijentima banke. Prijavite se ovdje.

Komentara 2

XN
xnet0822
08:31 27.02.2018.

Neka izvoli "predsjednik" M&K kluba otići na Zavod za zapošljavanje tražiti posao za čistača/smetlara, fizičkog radnika, ili za kopanje raka na groblju, i to bez plaće jer je dužan vratiti novac Mirovinskom osiguranju (kojeg je pokrao u prethodnih 19 godina, što se "mirovina" tiče) k'o Grčku rat !

VJ
Vl jedi govna
15:48 12.02.2018.

Ima šta s kliznim radnim vremenom, službeni auto, luksuzni, ne kombi, mobitel, laptop i da imam ugovorenu otpremninu? 15-20.000kn neto bi prihvatio ali da me ne jebu da moram bit na poslu prije 9, 9 i pol...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije