Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA PRILIKA

Tražite posao? Evo koji poslodavci traže radnike i koje uvjete nude

Posao/Ilustracija
Foto: GettyImages
21.04.2020.
u 13:13

Tepih Centar d.o.o. u potrazi je za Managerom prodaje za Dalmaciju (m/ž). Lokacije rada su Split i Zadar. Rok prijave je 16.5.

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Pliva traži višeg menadžera u globalnoj nabavi Source2Contract (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 30.4. Potrebna je visoka stručna sprema relevantnog usmjerenja, poželjno ekonomija ili pravo, višegodišnje iskustvo u nabavi, uključujući iskustvo u pregovaranju i ugovaranju. Poželjno je poznavanje farmaceutske industrije, izražene organizacijske vještine i sposobnost vođenja projekta te izvrsne komunikacijske vještine na hrvatskom i engleskom jeziku. Prijavite se.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava na poziciji administrator plana (m/ž). Mjesto rada je Drniš. Prijavite se najkasnije do 30.4. Potrebni su uvjeti: srednja stručna sprema poželjno ekonomskog smjera, poželjno iskustvo rada su HACCP i ISO normama, poznavanje rada u MS Office programima, znanje engleskog u jeziku i pismu te vozačka dozvola B kategorije. Potražite više i aplicirajte ovdje.

Tepih Centar d.o.o. u potrazi je za Managerom prodaje za Dalmaciju (m/ž). Lokacije rada su Split i Zadar. Rok prijave je 16.5. Potrebna je visoka stručna sprema ekonomskog smjera, minimalno tri godine radnog iskustva na rukovodećim pozicijama, napredno poznavanje rada na računalu, aktivno znanje engleskog ili njemačkog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.

Medika d.d. zapošljava stručnjaka u Odjelu razvoja investicija i upravljanja imovinom/ Inženjera strojarstva (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 26.4. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema strojarskog smjera, višegodišnje radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, relevantno radno iskustvo, znanje engleskog u govoru i pismu. Prednost donosi poznavanje skladišno distributivnog poslovanja. Prijavite se.

Dok – Ing d.o.o. zapošljava na poziciji planer (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 12.5. Posao obuhvaća sudjelovanje u izradi operativnih planova proizvodnje, kooperacije i kontrole, sudjelovanje u izradi godišnjih, mjesečnih i tjednih operativnih planova te koordinacija zauzetosti kapaciteta i ostalo. Potrebni su viša ili visoka stručna sprema tehničkih znanosti, minimalno dvije godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, poznavanje kapaciteta i tehnologija. Prijavite se putem linka.

Croatia osiguranje d.d. traži agenta za teleprodaju (m/ž). Mjesto rada: cijela Hrvatska. Radi se od kuće. Posao se sastoji od prezentacije i prodaje osiguranja putem telefona, podrške internetskoj prodaji, ažuriranja baze podataka te pokretanja inicijative za poboljšanja usluge. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i znanje MS Office sustava. Rok prijave je 26.4. Prijavite se putem linka.

Thermia traži komercijalnog referenta (m/ž) u Zagrebu. Prijaviti se možete najkasnije do 14.5. Posao obuhvaća svakodnevnu telefonsku prodaju, provođenje prodajnih aktivnosti u svrhu ostvarivanja planova i bonusa, pregovaranje o uvjetima s kupcima, ugovaranje novih kupaca i slično. Poslodavaca nudi primjerenu osnovnu plaću i bonuse po ostvarenim ciljevima. Nudi se mogućnost napredovanja. Prijavite se ovdje.

Vonpharma HR d.o.o. traži prodajnog predstavnika za dodatke prehrani (m/ž) za Dalmaciju te Zagreb i okolicu. Rok prijave je 9.5. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, a prednost je obrazovanje prirodoslovnih znanosti te poznavanje rada na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Očekuje se kreativnost, samoinicijativnost, neovisnost, organiziranost, proaktivnost. Potrebno je najmanje pola godine radnog iskustva na istom ili sličnom poslu. Aplicirajte na linku.

Digitalni klik d.o.o. zapošljava na pozicijama Mid/ Senior .Net developer (m/ž) i Frontend Developer (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijave su otvorene do 16.5. Aplicirajte.

PSP zapošljava direktora postrojenja (m/ž) na području sjeverne Hrvatske. Rok prijave je 6.5. Potrebno je odlično znanje njemačkog jezika u govoru i pismu te radno iskustvo od pet godina. Provjerite detalje i prijavite se na linku.https://www.posao.hr/oglasi/werksleiter-m-f-d/684783/
 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar KimberlyAI98
KimberlyAI98
23:53 25.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar DorothyAO91
DorothyAO91
22:55 25.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije