Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pojačanje u menadžerskom timu grupacije za integrirane tržišne komunikacije

Tomas Vucurevic novi član uprave Digitel Pristop Grupe

vucurevic
Arhiv Vl-a
09.12.2009.
u 11:49

Jačanje DPG-ova menadžerskog tima planiran je korak koji se odvija u skladu s ukupnim razvojnim planom grupe u kojoj će Vucurevic doprinijeti još boljem i učinkovitijem servisiranju naših klijenata i jačanju naše pozicije u ovom dijelu Europe, rekao je Aljoša Roksandić, predsjednik uprave DPG-a.

Tomas Vucurevic pojačanje je uprave Digitel Pristop Grupe, izvijestili su iz te grupacije.

Jedan od vodećih stručnjaka za marketinšku komunikaciju i brand menadžment na mjesto člana uprave jedne od najuspješnijih grupacija za integrirane tržišne komunikacije u regiji dolazi u veljači iduće godine. Bit će zadužen za operativno poslovanje grupe, s ciljem jačanja pozicija na postojećim tržištima i zauzimanja ključnih pozicija na novim tržištima u regiji. Fokusirat će se, doznajemo, i na osiguranje nastavka uspješne integracije svih tvrtki u jedinstveni sustav DPG-a uz istovremeno jačanje učinkovitosti rada na svim razinama u grupi i usmjerenosti na daljnji razvoj integriranih marketinških rješenja osmišljenih da klijentima donose željene rezultate i dodane vrijednosti.

Tomas Vucurevic svoju je uspješnu dugogodišnju karijeru izgradio radeći za renomirane multinacionalne kompanije poput Motorole, Swatcha i Gore-Texa u kojima je predvodio mnogobrojne međunarodne timove na poslovima vođenja i upravljanja brandovima na tržištima Europe, SAD-a, Azije i Japana. Predavač je i vanjski suradnik u poslovnoj školi ZFU u Švicarskoj te autor nekoliko radova na temu brand menadžmenta, i posebice ingredient brandinga.

- Jačanje DPG-ova menadžerskog tima planiran je korak koji se odvija u skladu s ukupnim razvojnim planom grupe. Vucurevic ima i široko međunarodno korporativno radno iskustvo i odlično poznaje različita tržišta. Njegova ekspertiza, iskustvo i znanja neupitno će doprinijeti još boljem i učinkovitijem servisiranju naših klijenata i, u konačnici, jačanju naše pozicije u ovom dijelu Europe - rekao je Aljoša Roksandić, glavni izvršni direktor DPG-a i predsjednik uprave Digitel Komunikacija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije