Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Tokić tvrtka bogatija za novog člana Uprave

Ivan Šantorić
25.04.2019.
u 09:57

Gospodin Šantorić je izgradio bogato iskustvo prije svega radeći na optimizaciji supply chain procesa, te kasnije procesa u maloprodaji i veleprodaji.

Ivan Šantorić postao je član Uprave (COO) odgovoran za maloprodaju i opskrbni lanac u tvrtki Tokić, a na tu poziciju dolazi nakon dugogodišnjeg rada u sustavima Agrokor i SPAR Hrvatska. Njegovo iskustvo u upravljanju i optimizaciji operativnih procesa zasigurno će doprinijeti i poboljšanju poslovnih procesa u tvrtki Tokić.

Karijera s fokusom na supply chain menadžment

Gospodin Šantorić je izgradio bogato iskustvo prije svega radeći na optimizaciji supply chain procesa, te kasnije procesa u maloprodaji i veleprodaji. Tome u prilog idu brojni realizirani projekti i pozitivni rezultati, koje je na poziciji direktora opskrbnog lanca te direktora maloprodaje, a kasnije i veleprodaje, u suradnji sa svojim kolegama implementirao.

Svoju karijeru započeo kao asistent u području Logistike Konzuma te je s vremenom preuzeo upravljanje nad operacijama u maloprodaji i veleprodaji u Konzumu i VELPRO Centru. Gospodin Šantorić je u Sparu Hrvatska radio na zadacima vezanim uz optimizaciju supply chain operacija.

Pored diplome inženjera telekomunikacija, svoje znanje širio je u jednoj od najvećih i vodećih međunarodnih poslovnih škola - INSEAD. Upravo tamo je proširio svoje vidike u poslovanju, ali i osnažio vještinu vođenja tima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije