Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Tele2 BEZBROJ GB dobitnik nagrade Odabrani proizvod godine

Tele2
Foto: Promo
20.02.2019.
u 16:43

Korisnici prepoznali prednosti neograničenog interneta na pokućnom i mobitelima te odabrali BEZBROJ GB kao najbolji proizvod godine u kategoriji „mobilni internet“, zahvaljujući njegovoj inovativnosti i atraktivnosti.

U današnje vrijeme kada korisnici sve više vremena provode online surfajući, igrajući igre ili gledajući omiljene video i glazbene sadržaje, potreba za neograničenom slobodom komunikacije sve je veća. Svjesni te potrebe, a kao stalni izazivač promjena na telekom tržištu, Tele2 je prvi i jedini teleoperater koji korisnicima omogućuje uživanje u neograničenim SMS porukama, razgovorima i internetu zahvaljujući platformi BEZBROJ GB.

Zahvaljujući prednostima koje pruža BEZBROJ GB prestižna svjetska nagrada za inovativnost Odabrani proizvod godine, koja se dodjeljuje od strane potrošača za nove, poboljšane i inovativne proizvode, dodijeljena je 18. veljače upravo Tele2. Pobjeda je ostvarena u kategoriji „mobilni internet“ za neograničen internet na pokućnom i mobitelima.

Cijena, kvaliteta i inovativnost proizvoda najbitniji su elementi koje korisnik uzima u obzir prilikom kupnje nekog proizvoda. a baš su ti elementi u fokusu Odabranog proizvoda godine. Na ishod natjecanja utjecali su isključivo kupci, kao ispitanici u transparentnom i nezavisnom istraživanju javnog mnijenja koje za Odabrani proizvod godine već godinama uspješno provodi renomirana i specijalizirana agencija za istraživanje tržišta AGB Nielsen. Oni su ocjenjivali inovativnost i atraktivnost nominiranog proizvoda te određivali svoju namjeru za kupnju.

“Čast nam je i zadovoljstvo što su korisnici prepoznali prednosti neograničenog interneta na pokućnom i mobitelima te odabrali BEZBROJ GB kao najbolji proizvod godine u kategoriji „mobilni internet“, zahvaljujući njegovoj inovativnosti i atraktivnosti. Činjenica da ovo priznanje i nagrada dolaze upravo od naših korisnika još jednom dokazuje kako su nam upravo oni i njihovo iskustvo na prvom mjestu te će nam biti dodatan poticaj za daljnji doprinos u mijenjanju svijeta komunikacije“, izjavila je direktorica komunikacija Tele2 Hrvatska Sonja Miočić preuzimajući nagradu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije